Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOpdatering: tvOS 16.3 klar til Apple TV – Bluetooth problem med fjernbetjening / controllere løst? - FlatpanelsDK

Opdatering: tvOS 16.3 klar til Apple TV – Bluetooth problem med fjernbetjening / controllere løst?

24 Jan 2023 | Rasmus Larsen |

Apple frigiver i denne uge tvOS 16.3 til Apple TV HD og Apple TV 4K. Den nye software har i Flatpanels' test umiddelbart løst forbindelsesproblemerne med Bluetooth.
Opdateret 25.1.2023: Opdateringen ruller nu bredt ud. Artiklen er opdateret med yderligere information om HDMI eARC og Dolby Atmos i tvOS 16.3. Opdateret: Udgivelsen af softwaren ser ud til at være blevet udskudt til den 25. januar, ifølge metadata på Apples udviklerportal.
tvOS 16.3 er en mindre opdatering, som følger omtrent 1 måned efter tvOS 16.2 med dansk Siri, Apple Music Sing og Apples nye Home-arkitektur (som senere er blev trukket tilbage) og omkring 3 måneder efter tvOS 16.1 med redesignet Siri-brugerflade, "Hey Siri" AirPods support og iCloud-fotobibliotek Apple har endnu ikke publiceret udgivelsesnoter for tvOS 16.3. Vi opdaterer denne artikel, når det sker. Opdateret: Apples HDMI ARC / eARC funktion, der kan trække al lyd fra TV'et og dets tilsluttede enheder, inkl. spillekonsoller, og trådløst overføre lyden i op til Dolby Atmos til HomePods er ude af beta i tvOS 16.3. Derudover siger Sigmund Judge fra Screen Times, at "Dolby Atmos render engine was rebuilt in tvOS 16.3" hvilket skulle give en tydelig forbedring i lyden – vi forsøger at indhente mere information om dette. Apple tilføjer, at tvOS 16.3 indeholder generelle forbedringer af ydeevne og stabilitet.

tvOS 16.3 HomePods

ARC / eARC på Apple TV 4K (2021, 2022) er ude af beta i tvOS 16.3

Bluetooth-problemer løst?

Ejere af Apple TV 4K (2022) har klaget over udbredte Bluetooth-problemer, som har påvirket fjernbetjeningens forbindelse til boksen. Flatpanels har ikke haft problemer med fjernbetjeningen, men har oplevet store problemer med Bluetooth-spilcontrollere. Flatpanels har testet den færdige udgave af tvOS 16.3 henover weekenden og har fundet, at softwaren umiddelbart løser de problemer med Bluetooth, vi har oplevet med alle vores controllere; DualSense, Xbox Series X, Xbox One og Nimbus. Vi afventer tilbagemeldinger fra flere brugere, før vi tør drage en konklusion, idet Bluetooth-problemerne har været mangfoldige og påvirket både fjernbetjening, controllere og AirPods. Vi har planlagt at teste yderligere i denne uge. Vi har stadig ikke fundet tegn på den lovede HDMI 2.1 QMS funktion, men det er muligt, at menupunktet først kommer frem, når Apple TV 4K (2022) forbindes til et kompatibelt TV, hvilket vil sige et 2023 LG TV. tvOS 16.3 er kompatibel med Apple TV HD og alle tre generationer af Apple TV 4K.Flere nyheder

Netflix begynder test af live-streaming forud for første live-shows

27 Jan 2023 |

Opdateret: DTS:X lyd i nye LG OLED og premium LCD TV

27 Jan 2023 |

DRTV streamer nu amerikanske Hollywood-film

27 Jan 2023 |

Allente dropper tre Disney tv-kanaler

27 Jan 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i februar

27 Jan 2023 |

DR-medierapport: Næsten alle streamer tv hver dag

26 Jan 2023 |