Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOpgraderet Apple TV boks forventes i 2024 – får næppe 8K - FlatpanelsDK

Opgraderet Apple TV boks forventes i 2024 – får næppe 8K

19 Jan 2023 | Rasmus Larsen |

En opgraderet Apple TV boks med hurtigere chip er planlagt til at udkomme i første halvår 2024, ifølge Bloomberg. Apple arbejder stadig på at kombinere Apple TV og en højttaler.

Apple lancerede en opgraderet Apple TV 4K i slutningen af 2022 med A15 Bionic chip, op til 128GB lagerplads og et mindre kabinet uden blæser. Den nye boks, som står til at komme i 2024‚ bibeholder efter sigende dette design med fokus på 4K.

- "Apple arbejder på at forny sin TV-boks. En ny version med det nuværende design er undervejs i første halvdel af næste år med en hurtigere processor, sagde personerne," skriver Bloomberg (oversat). "Selvom den nye version vil have en opgraderet chip, understøtter den sandsynligvis ikke 8K videostreaming; et videoformat der stadig er i sin begyndelse."

Taget den nuværende markedssituation for 8K i betragtning, kommer det ikke som en overraskelse, at Apple negligerer 8K. En mere relevant opgradering vil være at udstyre boksen med en HDMI 2.1-port med høj båndbredde til 4K i 120Hz, hvilket er ved at blive standard i high-end og sågar mellemklasse 4K TV. Bloomberg-artiklen berører ikke dette emne.

Her er, hvad Flatpanels ellers håber at se i en fremtidig Apple TV boks.


Kombineret Apple TV og HomePod

Bloomberg har tidligere skrevet, at Apple arbejder på at kombinere Apple TV med en TV-optimeret HomePod og et kamera. Denne uges artikel hævder, at dette produkt er blevet forsinket. - "Arbejdet på et længe ventet produkt, der vil kombinere TV-boksen med en smart højttaler og FaceTime-kamera har også lidt tilbageslag, om end det projekt stadig er i gang. Enheden var oprindeligt sat til lancering i år, men timingen er skredet," skriver Bloomberg. Apple har netop præsenteret en ny, separat HomePod, som kan parres med Apple TV 4K, men det fremtidige produkt forventes at blive en mere integreret løsning. - Kilde: Bloomberg

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |