Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAmazon lægger MGM-indhold på ny streamingtjeneste - FlatpanelsDK

Amazon lægger MGM-indhold på ny streamingtjeneste

17 Jan 2023 | Rasmus Larsen |

Efter deres opkøb af Hollywood-studiet MGM har Amazon i denne uge i USA valgt at lancere MGM+ i stedet for at placere indholdet på Prime Video. Men hvorfor?

Har vi virkelig brug for endnu en streamingtjeneste, især fra en spiller, som allerede har mindst to (Prime Video, Freevee)? Det lader Amazon til at mene. MGM+ erstatter Epix, som Amazon fik med i puljen ved opkøbet af MGM.

- "Det er en ny begyndelse for vores tjeneste, når vi introducerer MGM+ og dets karakteristiske brandløfte til seerne den 15. januar," sagde Michael Wright, chef for MGM+. "MGM+ vil levere på sin ikoniske og elskede studiearv med filmisk, sofistikeret og transportiv historiefortælling, som publikum elsker."


MGM+

MGM+ er ved lancering tilgængelig i USA. Foto: Amazon

Prime Video uden MGM-indhold?

Med lanceringen vælger Amazon altså at placere indhold fra Hollywood-studiet MGM, som Amazon købte i 2022, på en ny tjeneste i stedet for at folde det ind i den eksisterende Prime Video. Det dækker bl.a. over James Bond inkl. No Time to Die, samt Rocky, The Silence of the Lambs, Platoon og Robocop. Læs også: Medie: Amazon vil producere 12-15 biograffilm årligt Foreløbigt findes MGM+ kun i USA og Amazon har ikke kommenteret på fremtidsplanerne. Der er ingen tegn på understøttelse af 4K HDR eller Dolby Atmos-lyd, selvom mange af de inkludere film har været tilbage i studiet for at få ansigtsløft i 4K. Amazon planlægger at producere adskillige biograffilm årligt, ligesom der også kommer nye MGM-producerede serier på tjenesten.Flere nyheder

Apple tager opgør med sport i dyre, store tv-pakker - opdateret: danske priser

01 Feb 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Viaplay i februar

01 Feb 2023 |

QD-OLED produktionsboost meldes undervejs – nye størrelser?

31 Jan 2023 |

Netflix forklarer hvordan nye tiltag mod kontodeling virker

31 Jan 2023 |

Dansk biograf vil udvælge særlige film til audiofile filmaftener

31 Jan 2023 |

'The Last of Us' baner vej for Sonys 10 film & serier baseret på PlayStation-spil

30 Jan 2023 |