Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix's danske 'Copenhagen Cowboy' af Winding Refn har premiere - FlatpanelsDK

Netflix's danske 'Copenhagen Cowboy' af Winding Refn har premiere

05 Jan 2023 | Rasmus Larsen |

Netflix's nye, store danske krimisatsning Copenhagen Cowboy, som er instrueret af Nicolas Winding Refn, har premiere i dag.

På trods af et længevarende produktionsstop indenfor dansk drama, har Netflix fået færdiggjort Copenhagen Cowboy med kun mindre forsinkelse. Den skulle være kommet i fjerde kvartal af 2022, men har i stedet premiere i dag den 5. januar 2023.

- "Copenhagen Cowboy er en spændingsfremkaldende, neon-drenched noir-serie på seks afsnit om en mystisk, ung, kvindelig helt, Miu. Efter et helt liv i slaveri og på randen af en ny begyndelse krydser hun det faretruende landskab i Københavns kriminelle underverden. I sin søgen efter retfærdighed og udøvelse af hævn møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begiver sig ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige. Fortiden transformerer og definerer i sidste ende deres fremtid, da de to kvinder opdager, at de ikke er alene – de er mange," skriver Netflix i sit resumé.


Copenhagen Cowboy

Copenhagen Cowboy er tilgængelig i 4K-opløsning på Netflix. Screenshot: Flatpanels

Global premiere

Serien får simultanpremiere i Danmark og resten af verden – undtagen Kina, Nordkorea, Rusland og Syrien. Dermed giver Netflix endnu en gang dansk indhold en international scene, hvilket tidligere har ført til succes for The Rain og Kastanjemanden (The Chestnut Man). Der er ikke kommet mange tilbagemeldinger på nuværende tidspunkt, men indtil videre får Copenhagen Cowboy pæn omtale internationalt (Rotten Tomatoes).

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Efter Netflix i november underskrev en midlertidig rettighedsaftale med den danske filmbranche har selskabet annonceret yderligere to danske titler. Der er tale om thrillerserien Sygeplejersken med Josephine Park og Fanny Louise Bernth i hovedrollerne og filmen A Beautiful Life med sangeren Christopher i sin første hovedrolle. De kommer begge i 2023 sammen med den danske film Ehrengard instrueret af Bille August.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |