Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKinesiske Konka træder ind i Europa med OLED TV - FlatpanelsDK

Kinesiske Konka træder ind i Europa med OLED TV

30 Dec 2022 | Rasmus Larsen |

Konka lancerer 55- og 65-tommer OLED TV for at konkurrere med LG, Panasonic, Philips, Sony og andre i premium-segmentet på det europæiske TV-marked.

- "Konka Group Co., Ltd., en førende teknologivirksomhed, har leveret den første forsendelse af sine avancerede OLED TV til Europa via China-Europe Railway Express. Med over 3.000 enheder i størrelserne 55 og 65 tommer, der ankommer til kontinentet, er Konka klar til at give kunder i hele regionen en virkelig fordybende biograflignende hjemmeseeroplevelse," meddeler selskabet.

I første omgang vil Konka udelukkende satse på high-end TV og de har allieret sig med en unavngiven OEM-partner i Europa. Selskabet siger, at de "ikke har lyst til at konkurrere på prisen med konkurrenterne". Umiddelbart en mærkværdig udtalelse fra en ny aktør, der kommer ind som udfordrer til de etablerede TV-mærker, men Konka er en stor TV-aktør i hjemlandet Kina.


Konka OLED TV

Konkas 812-serie af OLED TV til Europa. Foto: Konka

812-serien af OLED TV er bygget på LG Display WOLED-paneler. De beskrives som "ultraslanke" med "panoramalyd i biografkvalitet". Der er ikke kommet yderligere detaljer eller priser frem om skærmene. Konka kommenterer heller ikke på udrulningsplanen i Europa. - "Konka positionerer Europa som et nøglemarked og vil firsøge at vokse på markedet med planer om at danne et fuldskalas produktprogram på kontinentet," lyder det videre.


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Disney-direktør fremlægger plan for fysiske skiver, med dramatisk plottwist

01 Apr 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

31 Mar 2023 |

Netflix's reklame-abonnement virker nu også på Apple TV

30 Mar 2023 |

Oversigt: Sony 2023 TV

30 Mar 2023 |

Fejlbehæftet HDMI 2.1 chip i receivere forhindrer også QMS i at virke

30 Mar 2023 |

Apple arbejder på 'Multi-View' PiP-funktion til Apple TV appen

29 Mar 2023 |