Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKinesiske Konka træder ind i Europa med OLED TV - FlatpanelsDK

Kinesiske Konka træder ind i Europa med OLED TV

30 Dec 2022 | Rasmus Larsen |

Konka lancerer 55- og 65-tommer OLED TV for at konkurrere med LG, Panasonic, Philips, Sony og andre i premium-segmentet på det europæiske TV-marked.

- "Konka Group Co., Ltd., en førende teknologivirksomhed, har leveret den første forsendelse af sine avancerede OLED TV til Europa via China-Europe Railway Express. Med over 3.000 enheder i størrelserne 55 og 65 tommer, der ankommer til kontinentet, er Konka klar til at give kunder i hele regionen en virkelig fordybende biograflignende hjemmeseeroplevelse," meddeler selskabet.

I første omgang vil Konka udelukkende satse på high-end TV og de har allieret sig med en unavngiven OEM-partner i Europa. Selskabet siger, at de "ikke har lyst til at konkurrere på prisen med konkurrenterne". Umiddelbart en mærkværdig udtalelse fra en ny aktør, der kommer ind som udfordrer til de etablerede TV-mærker, men Konka er en stor TV-aktør i hjemlandet Kina.


Konka OLED TV

Konkas 812-serie af OLED TV til Europa. Foto: Konka

812-serien af OLED TV er bygget på LG Display WOLED-paneler. De beskrives som "ultraslanke" med "panoramalyd i biografkvalitet". Der er ikke kommet yderligere detaljer eller priser frem om skærmene. Konka kommenterer heller ikke på udrulningsplanen i Europa. - "Konka positionerer Europa som et nøglemarked og vil firsøge at vokse på markedet med planer om at danne et fuldskalas produktprogram på kontinentet," lyder det videre.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |