Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNvidia Shield mister GameStream – brug Steam Link i stedet - FlatpanelsDK

Nvidia Shield mister GameStream – brug Steam Link i stedet

19 Dec 2022 | Rasmus Larsen |

Nvidia har annonceret, at GameStream, som giver brugeren mulighed for at streame PC-spil til den store skærm via Nvidia Shield, fjernes i midten af februar.

Nvidia Shield blev lanceret i 2015 som spilkonsol først og fremmest. Med boksen medfulgte en spilcontroller, mens fjernbetjeningen var tilkøb. Sidenhen er balancen tippet mod videostreaming, idet Shield ikke formåede at udfordre Xbox og PlayStation.

En af hovedfunktionerne dengang var Nvidias GameStream, som tillod brugeren at spille PC-spil på TV-skærmen via streaming over hjemmenetværket.


Nvidia GameStream

GameStream var en af de fremhævede funktioner i Nvidia Shield tilbage i 2015. Foto: Nvidia

- "Fra midten af februar vil en planlagt opdatering af Nvidia Games appen begynde at rulle ud til Shield-ejere. Med denne opdatering vil GameStream-funktionen ikke længere være tilgængelig i appen. Shield-brugere kan fortsætte med at bruge GameStream indtil det tidspunkt," skriver Nvidia i et supportdokument. "Gamestream fortsætter muligvis med at fungere et stykke tid, men vil ikke længere være understøttet og vil i sidste ende ophøre med at fungere. Alle andre tjenester, der understøttes af Nvidia Games, inklusive GeForce Now, kræver en app-opdatering for at fortsætte med at fungere." Nvidia anbefaler, at brugere skifter til Steam Link, som tilbyder lignende funktionalitet. Steam Link understøtter spilstreaming via lokalt netværk i op til 4K SDR. Steam Link appen til Android TV-enheder kan downloades her. En anden mulighed er appen kaldet Moonlight. Alternativt kan spillere streame PC-spil fra skyen med GeForce Now. Nvidia har ikke beskrevet, hvad softwareopdateringen i midten af februar ellers byder på.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |