Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Top Gun: Maverick' kommer på SkyShowtime men intet nyt om 4K HDR - FlatpanelsDK

'Top Gun: Maverick' kommer på SkyShowtime men intet nyt om 4K HDR

24 Nov 2022 | Rasmus Larsen |

Top Gun: Maverick lander på SkyShowtime den 22. december, men der er stadig ingen meldinger om forbedret billed- og lydkvalitet.

Det er filmstudiet Paramount, som står bag Top Gun: Maverick, og Paramount er en af parterne i den nye streamingtjeneste SkyShowtime, som har erstattet Paramount+. Tjenesten har været plaget af startvanskeligheder.

Når Paramount præsenterer Top Gun: Maverick på egen platform så bliver det i en væsentlig dårligere billed- og lydkvalitet end den kvalitet, som filmen er skabt i. SkyShowtime streamer fortsat i HD-opløsning og stereo-lyd.

Siden august har Top Gun: Maverick været tilgængelig til køb og leje i Danmark i 4K HDR og Dolby Atmos på Apple iTunes.

Der gives i pressemeddelelsen om Top Gun: Maverick ingen status på arbejdet med at levere tidssvarende streamingkvalitet. Flatpanels har efterfølgende spurgt SkyShowtime, som ikke er vendt tilbage på henvendelsen.

Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+, DRTV, HBO Max og Netflix tilbyder indhold i 4K med eller uden HDR.


Eksklusiv SVOD-aftale

SkyShowtime har de eksklusive SVOD-rettigheder til nyere og kommende film fra filmstudierne Paramount og Universal. Det vil sige, at SkyShowtime blandt abonnementstjenesterne (SVOD) eksklusivt kan vise film som Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2 og Sonic the Hedgehog 2 efter de har været vist i biografen og har været til leje/køb (TVOD). Top Gun: Maverick lander på SkyShowtime den 22. december 210 dage efter den danske biografpremiere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

TCL & Hisense vokser, LG & Samsung går tilbage på TV-markedet

11 Dec 2023 |

Politiker: Tech-giganter har ansvar for at bringe dansk tv til danskerne

08 Dec 2023 |

'Disney Juleshow' vises stadig på DR efter 'Disney Sjov'-stop

08 Dec 2023 |

Første indtryk: TCLs flagskib X955 løfter miniLED LCD, booster til 5500 nits

08 Dec 2023 |

LG udruller fuldskærms webOS til OLED og LCD TV fra 2019

07 Dec 2023 |

TV 2 Play streamer for første gang i HDR

06 Dec 2023 |