Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonXbox streamingboks lagt på hylden fordi den blev for dyr, siger Xbox-chef - FlatpanelsDK

Xbox streamingboks lagt på hylden fordi den blev for dyr, siger Xbox-chef

17 Nov 2022 | Rasmus Larsen |

Streamingboksen til Xbox Game Pass og video-apps endte med at blive dyrere end den pris på 99-129 dollars, som Microsoft sigtede efter.

Direktøren for Microsoft Gaming, Phil Spencer, bekræfter i et interview med The Verge, at 'Keystone', som boksen internt hed, er blevet skrinlagt.

- "Keystone. Den var dyrere, end vi ønskede, at den skulle være, når vi faktisk byggede den med den hardware, vi ville have indeni," sagde Spencer. "Vi besluttede at fokusere holdets indsats på at levere streaming-appen til Smart TV."

Han tilføjede, at Microsoft havde sigtet mod et prispunkt på omtrent 99 eller 129 dollars inkl. en Xbox-spilcontroller.

'Keystone' havde den velkendte Xbox-brugerflade og "fungerede rigtig, rigtig godt", sagde han.


Xbox Keystone

Xbox 'Keystone' gemmer sig på Phil Spencers hylde under et interview. Foto: Phil Spencer

At dømme ud fra billedet ligner det en mindre udgave af Xbox Series S, formentlig med neddroslet AMD-hardware baseret på en x86 CPU-arkitektur. Denne type hardware er relativ dyr og ikke nødvendig til en streamingboks, der skal køre Xbox Game Pass og video-apps. Xbox appen til TV er i øjeblikket forbeholdt Samsungs 2022 Smart TV, men det er muligt, at der kommer annonceringer på CES 2023 messen i januar. - "Vil vi lave en streaming-enhed på et tidspunkt? Det regner jeg med, vi vil, men jeg tror, det ligger år ude i fremtiden," sagde Phil Spencer for nylig til Wall Street Journal. - Kilde: The VergeFlere nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

01 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i december

01 Dec 2022 |

Mindre tv-distributør fastholder priserne på tv-pakker i 2023

01 Dec 2022 |

'Disney Sjov' stopper på DR efter mere end 30 år

30 Nov 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

30 Nov 2022 |

Samsungs første QD-OLED monitor er landet til 9.899 kroner

30 Nov 2022 |