Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa opsiger 40.000 kunder i Aarhus og omegn - FlatpanelsDK

Stofa opsiger 40.000 kunder i Aarhus og omegn

24 Oct 2022 | Rasmus Larsen |

Antenneforeningen Aarhus (AFAA) har besluttet at hjemtage nettet i Aarhus og omegn, hvilket betyder farvel til Stofa som tv-leverandør. Stofa opsiger derfor 40.000 kunder.

AFAA og Stofa har i en lang årrække arbejdet sammen, men et længere forløb, som endte i en voldgiftssag, betyder, at parterne går hver til sit. Voldgiftssagen blev afgjort i august og overdragelsen af nettet til AFAA, som er Danmarks største private antenneforening, sker den 1. december.

- "Vi er meget glade og stolte over, at vi nu kan hjemtage nettet. Dermed sikrer vi en stærk forening med lokal forankring og personlig kundeservice, som har fokus på medlemmernes muligheder," siger Jesper Pedersen, formand i AFAA.

Det betyder, at kunderne fra den 1. december skal vælge tv-signal og bredbånd fra Vios, som er AFAA's egen tjenesteudbyder, eller Fastspeed. Eller gå udenom antenneforeningen og satse på streaming.

 Læs også: Guide: Streamingtjenester, TV-platforme & apps

På vios.dk kan man tjekke, om der leveres signal på husstandens adresse. Af hjemmesiden fremgår det, at Vios samarbejder med YouSee om grundpakke og YouSee Play til rabatpris.

 Læs også: Kan YouSee Play betale sig?


Stofa opsiger 40.000 kunder

Som konsekvens af det brudte samarbejde opsiger Stofa omtrent 40.000 husstande i og omkring Aarhus. - "Vi har gjort alt for at sikre, at kunderne ikke bliver påvirket af AFAAs overtagelse af nettet. AFAA har ikke ønsket at lade os forsætte som en af flere udbydere på nettet, og derfor bliver kunderne nu bragt i en situation, hvor de risikerer at stå uden tv og internet pr. 1. december. Det er vi virkelig kede af," siger Lise Bering, kommerciel direktør i Stofa. Stofa oplyser, at de har præsenteret flere forskellige tilbud, men de nærmere detaljer er ikke publiceret. AFAA håber, at Norlys, som ejer Stofa, vil samarbejde uden besvær i overgangen. - "Vi ser frem til godt samarbejde med Stofa/Norlys omkring at skifte signalet, så aarhusianerne kan få en så let overgang til Vios eller Fastspeed som muligt," siger Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios. De berørte Stofa-kunder vil i løbet af den næste uges tid modtage et brev eller en email fra Stofa, der beskriver opsigelsen nærmere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

TV 2 Play streamer for første gang i HDR

06 Dec 2023 |

Kinesiske BOE investerer milliarder i ny fabrik til OLED-paneler

06 Dec 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

06 Dec 2023 |

Forbruger-vagthund: Android TV-bokse med malware bør forbydes

05 Dec 2023 |

Netflix investerer stadig i dansk indhold: Krimien 'Reservatet' på vej

05 Dec 2023 |

Nordisk Film lukker sin afdeling for visuelle effekter til film/serier

05 Dec 2023 |