Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix afprøver ny biograf-model med 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' - FlatpanelsDK

Netflix afprøver ny biograf-model med 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

11 Oct 2022 | Rasmus Larsen |

Biografer får filmen en måned før den kan streames på Netflix, men kun i en uge. Det er en ny model for et samarbejde.

De film, som Netflix's abonnenter finansierer, dukker fra tid til anden op i biografer i udvalgte lande. Det er ikke nyt (udenfor Danmark), men med den kommende Glass Onion: A Knives Out Mystery med Daniel Craig i hovedrollen har Netflix fået verdens tre største biografkæder med på vognen; AMC, Regal og Cinemark.

Filmen vil også blive vist i biografer i Europa i blandt andet Storbritannien, Irland, Italien, Tyskland og Spanien. Der er endnu ingen meldinger om dansk biografpremiere. Det er uvist om danske biografer har afvist Netflix eller om de ikke har fået tilbudt filmen.

Den samarbejdsmodel, som Netflix har brugt til at overtale de store biografkæder, ser sådan her ud: Biografer kan fremvise filmen i en uge mellem den 23. til den 29. november. Derefter forsvinder den i nogle uger før den får global premiere på Netflix den 23. december.

Netflix kalder det "et smugkig" og det kommer efter flere andre forsøg, hvor Netflix har givet biografer både længere og kortere eksklusivperiode, før og efter streamingpremieren.

- "Vi er glade for at kunne tilbyde fans et eksklusiv sneak preview af Rians utrolige film. I betragtning af spændingen omkring premieren på Toronto International Film Festival, håber vi, at fans vil nyde denne særlige teaterbegivenhed til fejring af filmens globale debut på Netflix i december," sagde Scott Stuber, Head of Global Film, Netflix.

Du kan se Netflix's filmprogram for resten af 2022 her.

Flere nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

01 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i december

01 Dec 2022 |

Mindre tv-distributør fastholder priserne på tv-pakker i 2023

01 Dec 2022 |

'Disney Sjov' stopper på DR efter mere end 30 år

30 Nov 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

30 Nov 2022 |

Samsungs første QD-OLED monitor er landet til 9.899 kroner

30 Nov 2022 |