Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSkyShowtime åbner i dag med 35 kr/md. intropris "for altid" - FlatpanelsDK

SkyShowtime åbner i dag med 35 kr/md. intropris "for altid"

20 Sep 2022 | Rasmus Larsen |

SkyShowtime følger ved dansk lancering i dag HBO Max' eksempel med en livstidsrabat til de kunder, der tilmelder sig fra start. Man sparer 50% så prisen bliver 34,50 kr/md.

SkyShowtime er i luften. Den nye fælles streamingtjeneste samler film, serier, børne-tv, dokumentarer og andet indhold fra Universal, Paramount, Dreamworks, Showtime, Sky, Peacock, Nickelodeon og Paramount+. Sidstnævnte opsluges af SkyShowtime i Norden.

- "Nu er tiden inde... til SkyShowtime. Vi er rigtigt glade for, at vores kunder har eksklusiv adgang til de nyeste serier og filmpremierer fra vores ikoniske og verdenskendte studier. Vi er også glade for at kunne fortælle, at kunderne i Holland og Portugal også snart kan opleve SkyShowtime, når vi fortsætter vores fremtog i Europa," siger Monty Sarhan, adm. direktør, SkyShowtime.

Der fremhæves titler såsom Yellowstone, Halo, Mission Impossible, The Rising, Paw Patrol, Ambulance, Jurassic Park, The Northman, Star Trek: Strange New Worlds, Dexter: New Blood, Mr. Robot og Ray Donovan.

Opdateret: SkyShowtime i Danmark bekræfter, at følgende aktuelle biograffilm snart kommer til streaming: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance og The Bad Guys. I løbet af de kommende måneder kommer der desuden 5. sæson af Yellowstone, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Vampire Academy, 2. sæson af Showtime-serien Yellowjackets, samt Let The Right One In.

 Læs også: SkyShowtime får eksklusivt Paramount & Universal film efter biografperiode
Lav introduktionspris

Den nye mastodont har ambitioner om at komme bredt ud i Norden og senere andre europæiske lande. Normalprisen på 69 kr/md. ser konkurrencedygtig ud, men introduktionsprisen til 34,50 kr/md. vil med garanti tiltrække mange seere ved lancering. - "Vi mener, at fantastisk underholdning ikke skal koste alverden. Så for at fejre vores lancering har vi et tilbud, du ikke kan sige nej til. Tilmeld dig i dag, så betaler du halv pris – for altid. Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode, så slå til med det samme!" lyder det fra SkyShowtime. Introduktionstilbuddet kan findes her. Ligesom HBO Max, så tilbyder SkyShowtime, at man kan beholde den lave pris "for altid". Konkret fremgår der: "50 % rabat på standardprisen for dit månedlige SkyShowtime-abonnement, indtil det opsiges. Kun nye abonnenter og kun månedsabonnementer. Kun tilgængelig via SkyShowtime.com. Gælder indtil 23:59, 01/11". Der er ingen binding.

SkyShowtime

SkyShowtime brugerflade. Foto: SkyShowtime

På Android TV og Apple TV

SkyShowtime findes ved lancering som app til Apple TV (tvOS) samt Android TV og Google TV. Flatpanels kunne fra morgenstunden ikke finde appen ved søgning på Googles platforme, men den kan foreløbigt installeres via Google Play (log ind med samme Google ID som på TV/boks). Herudover findes SkyShowtime til iOS og Android mobilenheder, webbrowsere og Chromecast. Det oplyses, at appen kommer til Smart TV og spilkonsoller, men ikke hvornår det sker. Herudover vil SkyShowtime kunne ses hos partnere såsom Allente, TV 2 Play og YouSee. Hvad der sker hos disse partnere kan du læse mere om i vores artikel her. Der kan streames på tre enheder samtidig og der kan oprettes op til fem brugerprofiler inkl. børneprofiler med PIN-lås. Der er i mobil-apps mulighed for download til offline-visning. Der er desuden en huskeliste (Min Liste) og danske undertekster på i hvert fald noget af indholdet.

SkyShowtime

SkyShowtime brugerflade. Foto: SkyShowtime

Streaming i HD-kvalitet

Ved lancering streamer SkyShowtime i en for streamingtjenester ikke-tidssvarende kvalitet; 1080p HD på billedsiden og 5.1 surround på lydsiden. - "Alle vores titler er tilgængelige i HD. Vi arbejder på at opskalere indholdet til 4K, så du kan forvente det snarest," oplyser SkyShowtime uden at komme nærmere ind på forholdene. Til sammenligning streamer Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+, HBO Max, iTunes og Netflix alle i op til 4K-opløsning med HDR og Dolby Atmos-lyd. SkyShowtime er tilgængelig i Danmark og resten af Norden fra i dag den 20. september på skyshowtime.com/dk.Flere nyheder

Sony afslører 2023 receivere med HDMI 2.1

01 Feb 2023 |

Apple tager opgør med sport i dyre, store tv-pakker - opdateret: danske priser

01 Feb 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Viaplay i februar

01 Feb 2023 |

QD-OLED produktionsboost meldes undervejs – nye størrelser?

31 Jan 2023 |

Netflix forklarer hvordan nye tiltag mod kontodeling virker

31 Jan 2023 |

Dansk biograf vil udvælge særlige film til audiofile filmaftener

31 Jan 2023 |