Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNorlys og Stofa holder tv-priserne i ro for hhv. 2. og 3. år i træk - FlatpanelsDK

Norlys og Stofa holder tv-priserne i ro for hhv. 2. og 3. år i træk

20 Sep 2022 | Rasmus Larsen |

Mens YouSees priser på tv-pakker er på himmelflugt, vil priserne hos Norlys (tidl. Boxer) og Stofa forblive uændrede igen i 2023, ligesom i 2022 samt 2021 for Stofas vedkommende.

At det er nyhedsværdigt, når tv-distributører ikke hæver sine priser fra årsskiftet, fortæller historien om tilstanden på det danske tv-marked. Danskerne er blevet vant til årlige prisstigninger, som ifølge aktørerne ofte har udspring i dyrere sportsrettigheder.

 Læs også: Yousee hæver igen priserne på tv-pakker og Bland Selv i 2023

Norlys, der tidligere var kendt som Boxer, og Stofa, der ejes af Norlys, hævede ikke priserne på tv-pakker i 2022 og Stofa gjorde det heller ikke i 2021. Med til historien hører det dog, at Boxer hævede priserne med 10-30 kr/md. i 2021 ikke længe efter tidligere udmeldte prisstigninger.


Ingen prisstigninger i 2023

Igen i 2023 holdes priserne i ro hos både Norlys og Stofa og det oplyses, at ambitionen er, at prisloftet holder i hele 2023. - "Mange af vores kunder er i forvejen presset af stigende priser på alt fra energi til dagligvarer. Derfor er det ekstra vigtigt for os, at vi ser verden fra kundernes perspektiv og gør alt, hvad vi kan for at undgå nye prisstigninger," siger Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys Digital. - "Vi tror ikke på, at prisstigninger på tv-markedet er vejen frem. Derfor sætter vi alt ind på at forhandle nogle aftaler hjem, der ikke betyder stigende priser for vores kunder. Vi håber, at tv-stationer og rettighedsorganisationer er indstillet på at udvise samme mådehold af hensyn til kunderne," tilføjer han. Stofa har traditionelt været betragtet som den direkte kabel-tv konkurrent til YouSee og udspillet kan givetvis kapre en portion kunder i et marked for tv-pakker, der samtidig presses af de mange nye streamingtjenester. Læs også: Stofa skifter strategi og udfaser egne tv-bokse - "Der er ingen tvivl om, at vi ville have tjent flere penge ved at hæve vores priser årligt. I stedet har vi fået gladere kunder, og vi oplever også, at der er færre, som ønsker at skifte til en anden tv-udbyder," siger Sune Nabe Frederiksen.Flere nyheder

Hvorfor du ikke bør bruge PlayStation og Xbox til streaming

05 Oct 2022 |

Disney+ understøtter nu 4K HDR på PlayStation 5

05 Oct 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i oktober

05 Oct 2022 |

LG lancerer 136" microLED TV. Pris? 2,25 mio. kroner

04 Oct 2022 |

Samsung Display fremviser OLED-skærm der kan trækkes ud

04 Oct 2022 |

Apple giver Will Smiths 'Emancipation' premiere i december

04 Oct 2022 |