Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAllente: Arkiv og filmleje på vej i Android TV app - FlatpanelsDK

Allente: Arkiv og filmleje på vej i Android TV app

15 Sep 2022 | Rasmus Larsen |

Allentes app til Android TV og Google TV er ude af beta og i de kommende måneder får kunderne nye funktioner såsom arkivindhold og mulighed for at leje/købe film.

Allente, som er sammenslutningen af Canal Digital og Viasat, sneg henover sommeren en app i beta ind i Google Play app-butikken til Android TV og Google TV enheder.

Appen er nu ude af beta og klar til alle typer Allente-kunder; dem med parabol-tv, IPTV og streaming. Appen kræver Android 8.0 eller nyere og virker bl.a. på Nokia, Sony, Philips, TCL, Toshiba og Xiaomi TV. Den virker også på Chromecast med Google TV, Nvidia Shield og Xiaomi Mi Stick.


Allente Android TV

Allente til Android TV. Foto: Allente

Med appen får man adgang til de tv-kanaler, som man har i sin tv-pakke fra Allente. Herudover introduceres nye funktioner meget snart. - "Allente Android TV-appen er blevet beta-testet af en række kunder i hele Norden med løbende opdateringer og forbedringer hen over sommeren. I de kommende måneder vil vi se flere funktioner og mere indhold blive rullet ud i appen, såsom indlejret SVOD-indhold (arkiv, red) og TVOD, muligheden for at leje eller købe indhold," oplyser Allente. Appen kan downloades direkte på enheder med Android TV og Google TV fra app-butikken i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Grønland og Færøerne, eller alternativt installeres via dette link.

Allente Android TV

Allente til Android TV. Foto: Allente

Allente Android TV

Allente til Android TV. Foto: Allente
Flere nyheder

Hvorfor du ikke bør bruge PlayStation og Xbox til streaming

05 Oct 2022 |

Disney+ understøtter nu 4K HDR på PlayStation 5

05 Oct 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i oktober

05 Oct 2022 |

LG lancerer 136" microLED TV. Pris? 2,25 mio. kroner

04 Oct 2022 |

Samsung Display fremviser OLED-skærm der kan trækkes ud

04 Oct 2022 |

Apple giver Will Smiths 'Emancipation' premiere i december

04 Oct 2022 |