Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle TV opdateres for at rette problemerne med ydelse & lagerplads - FlatpanelsDK

Google TV opdateres for at rette problemerne med ydelse & lagerplads

23 Aug 2022 | Rasmus Larsen |

Google indrømmer, at Google TV-softwaren er for langsom og lagerpladsen for knap. Der udrulles nu en større opdatering på tværs Google TV-enheder for at løse problemerne.

Opdateringen kommer til alle Google TV-enheder. Den ruller ud nu til visse enheder og kommer snart til Chromecast. Foruden Google har bl.a. Sony, TCL og Realme lanceret enheder med Google TV.

- "Vi har hørt din feedback og ønsker at dele nyheder om nogle forbedringer, vi har lavet i løbet af de sidste par måneder, og nogle der kommer snart," sagde Google "Gennem CPU optimeringer og forbedringer af cache-administration har vi reduceret den tid, det tager for Google TV-startskærmen at indlæse ved opstart, så du hurtigere kan begynde at gennemse serier og film. Disse forbedringer er begyndt at rulle ud og vil være tilgængelige på alle enheder tid."

 Læs også: Test: Chromecast med Google TV

Andre specifikke forbedringer omfatter mere flydende scrolling og hurtigere skift imellem faner. Børneprofiler og apps på børneprofiler bør indlæse hurtigere. Google forklarer, at Google TV nu bruger mindre RAM, så ydelsen skulle blive bedre i dagligdagen.


Sony Google TV

Opdateringen kommer også til Sony Google TV. Foto: Sony

Problemet med lagerplads

Google indrømmer samtidig, at Google TV har et problem med lagringsplads. Tidligere på måneden kom det frem, at selskabet fra og med Android 13 ønsker, at partnere lancerer Android TV og Google TV enheder med mindst 16GB lagerplads – en stigning fra 8GB på mange enheder i dag. Google introducerer en ny funktion, der gør det lettere for brugeren at frigøre lagerplads. - "En 'Friggør lagerplads'-menu i Indstillinger giver dig nu mulighed for nemt at rydde din cache og afinstallere apps, du ikke bruger, hvilket maksimerer din enheds lagerplads. Denne funktion er allerede rullet ud til Chromecast med Google TV og er i en kommende systemopdatering til smart TV med Google TV. Bare gå til Indstillinger > System > Lager > Frigør lagerplads, så er du der." Dette suppleres en af ny automatisk baggrundsproces, der løbende forsøger at frigøre plads på enheden samt optimeringer ved installation af nye apps. Det lyder som om, at visse dele kræver en systemopdatering, mens andre kan opdateres direkte fra Googles servere uden at brugeren skal gøre noget.

Google TV opdatering – fremhævede forbedringer

Oversat: Ydelse - Forbedringer af indlæsningstid for Google TV UI ved opstart (udrullet til 3P-enheder, kommer snart til Chromecast med Google TV) - Forbedringer af indlæsningshastigheden for Live-faner - Reduktion af hukommelsesforbrug for generelt bedre ydeevneforbedringer - Forbedringer af Google TV UI-forsinkelse, når du skifter mellem faner og ruller gennem en fane - Forbedringer af indlæsningshastighed for børneprofiler Lagring - Muligheden "Friggør plads" i Indstillinger - App dvale (kun enheder, der kører S+) i brug - Forbedringer under hætten af, hvordan Google TV håndterer app-installationer, hvilket reducerer lagerrelaterede fejl, når du forsøger at installere nye apps - Baggrundsproces, der automatisk frigør lagerplads
FlatpanelsFlere nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

01 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i december

01 Dec 2022 |

Mindre tv-distributør fastholder priserne på tv-pakker i 2023

01 Dec 2022 |

'Disney Sjov' stopper på DR efter mere end 30 år

30 Nov 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

30 Nov 2022 |

Samsungs første QD-OLED monitor er landet til 9.899 kroner

30 Nov 2022 |