Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG Display klargør mellemstore OLED-skærme: 20" på vej - FlatpanelsDK

LG Display klargør mellemstore OLED-skærme: 20" på vej

15 Aug 2022 | Rasmus Larsen |

LG Display klargør en udvidelse af sin OLED-portefølje til for første gang at omfatte mellemstore skærme. Et 20-tommer OLED-panel præsenteres senere i 2022.

LG Display masseproducerer små OLED-paneler til ure og telefoner samt store OLED-paneler til TV-skærme i størrelser fra 42- til snart 97-tommer. De leverer bl.a. OLED-paneler til Acer, Asus, LG Electronics, Hisense, Panasonic, Philips og Sony.

Til forbrugermarkedet har den toneangivende aktør ingen OLED-formater midt i mellem, men det ændrer sig snart.

- "LG Display planlægger at afsløre et 20-tommer OLED-panel inden årets udgang til anvendelse i personlige enheder," skriver mediet The Elec. "Vicepræsident for LG Display, Kang Won-seok, sagde under et forum arrangeret af Korea Display Industry Association, at efterspørgslen efter personlige skærme er steget under pandemien, og den nye panelstørrelse er rettet mod at imødekomme denne efterspørgsel."

Selskabet planlægger desuden at præsentere en gennemsigtig 77-tommer OLED-skærm næste år.


42 tommer OLED

Fraregnet mobilskærme, så måler LG Displays mindste OLED 42-tommer. Her i bøjelig form. Foto: LG Display

Mellemstore OLED-skærme

LG Display har ikke kommenteret på planerne for masseproduktion, så det er uklart, om panelet på 20-tommer er klar til forbrugerprodukter såsom PC-monitorer og bærbare computere i 2023. Specifikationerne kendes heller ikke. Selskabet er angiveligt også ved at udvikle OLED-paneler til tablets, herunder Apple iPad, som efter sigende skifter til OLED i 2024. I 2021 sagde LG Display, at man planlægger at videreføre OLED "ned til 20-30-tommer klassen, hvilket forbedrer ikke kun TV, men også spil, mobilitet og personlige skærm-muligheder". Samsung Display har startet masseproduktion af et 34-tommer QD-OLED-panel, som findes i gaming-skærme såsom Dell Alienware AW3423DW. - Kilde: The Elec

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |