Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEndnu en TV-platform: Første TiVo Smart TV lanceres i 2023 - FlatpanelsDK

Endnu en TV-platform: Første TiVo Smart TV lanceres i 2023

10 Aug 2022 | Rasmus Larsen |

Xperi, selskabet bag DTS, IMAX Enhanced og TiVo, træder ind på Smart TV-markedet i løbet af ​​2023 i samarbejde med en endnu ikke offentliggjort TV-producent.

Hvilken TV-producent er tapper nok til at lancere endnu et TV-styresystem? Ved 2. kvartals regnskabsfremlæggelse afviste Xperi at sætte navn på, men bekræftede, at det er en "førende 'tier 2' aktør, der laver flere TV-apparater under flere mærker".

Xperi's direktør Jon Kirchner oplyste, at de første Smart TV med TiVo Stream-styresystem lanceres i midten af ​​2023. Selskabet vil fokusere på samarbejde med "tier 2" TV-producenter i Europa og USA.

Selskabet sælger i dag en TiVo Stream-boks baseret på Android TV, men til Smart TV tager man en ny tilgang.

- "Vi rykker til et Linux-baseret OS, der vil gøre det muligt for TV-producenter at have klassens bedste brugeroplevelse og fantastisk indhold og kuratering, sammen med adgang til en indtægtsgenereringsplatform, som vil generere meningsfuldt omsætning ikke kun for os, men også for producenterne," sagde Jon Kirchner til mediet Next TV.


Alternativ til Amazon, Google & Roku

Xperi opkøbte TiVo for to år siden for 3 mia. dollars og opkøbte tidligere på året det hollandske videosoftwarefirma Vewd for 109 mio. dollars. Kirchner hævder, at 40% af smart TV-markedet leder efter et uafhængigt og mere konfigurerbart TV-styresystem som alternativ til Amazon, Google og Rokus TV-styresystemer – FireTV, Android TV / Google TV og Roku OS. Læs også: Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme Smart TV-markedet er allerede mangfoldigt. Af andre TV-styresystemer findes Apples tvOS, Hisenses Vidaa, LGs webOS, Panasonics My Home Screen, Philips' Saphi, Samsungs Tizen og Vizios SmartCast. Detaljerne om de første TiVo Smart TV afsløres senere. Hvis vi blev bedt om at gætte, ville vi sige, at IMAX Enhanced og DTS-lyd begge får en rolle at spille. - Kilde: Next TVFlere nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

01 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i december

01 Dec 2022 |

Mindre tv-distributør fastholder priserne på tv-pakker i 2023

01 Dec 2022 |

'Disney Sjov' stopper på DR efter mere end 30 år

30 Nov 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i december

30 Nov 2022 |

Samsungs første QD-OLED monitor er landet til 9.899 kroner

30 Nov 2022 |