Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDansk firmas produkter forbinder B&O-højttalere til TV af andre mærker - FlatpanelsDK

Dansk firmas produkter forbinder B&O-højttalere til TV af andre mærker

09 Aug 2022 | Rasmus Larsen |

En gruppe tidligere Bang & Olufsen-folk har skabt Neo TV som del af en produktserie, der skal give særligt ældre B&O-højttalere nyt liv sammen med bl.a. moderne TV-skærme.

B&O-produkter spiller godt sammen, men det kan være en udfordring at tilslutte det danske selskabs højttalere til TV-skærme fra bl.a. LG, Loewe, Philips, Samsung og Sony. Den opgave har et andet dansk selskab, NeoMesteren, kastet sig over.

- "Vi er en flok passionerede mennesker, som alle har været ansat på B&O eller har udviklet produkter til B&O – vi kan ikke lade være med at arbejde med B&O produkter," siger Rudi Pedersen, en af folkene bag Neomesteren, til Flatpanels.

Det er en anden tilgang end den som B&O, der selv er begyndt at åbne for samspil med andre TV-mærker, tager. B&O sælger pt. soundbaren Beosound Stage og forventes at lancere nyt senere på måneden på IFA-messen, hvor Flatpanels deltager.


Neo TV boksen

Neo TV er en lille sort boks, som tilsluttes TV-skærmen vha. optisk kabel (toslink) og BeoLab-højttalere vha. et RJ45-til-PowerLink kabel. På den måde kan man tilslutte bl.a. Beolab 3 og 4, 8000, 6000, Penta, 4000 og andre B&O-højttalere. Boksen koster 1.995 kroner. TV-lyden kan styres med B&Os fjernbetjeninger Beo4 eller Remote One. Andre B&O-fjernbetjeninger kan også anvendes, men dog med begrænset funktionalitet, oplyses det.

Neo TV

Neo TV er en lille sort boks, der forbinder TV og B&O-højttalere

En serie af Neo-produkter

Neo TV er del af en serie af produkter fra NeoMesteren. Der findes også Neo 7, som gør det muligt at fastmontere og tilslutte TV-skærme fra andre mærker på BeoVision 7 gulvstanden og soundbaren. Neo Radio til DAB-radio og pladeafspillere kommer efter sommerferien. Det oplyses, at produkterne Neo Convert og Neo Boost er under udvikling, men de nærmere detaljer kendes endnu ikke. Produkterne forhandles i Danmark i egen webshop samt hos forhandlere som Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn, LBS B-O i Frederikshavn, HiFi Center Jylland og Bremdal Radio & TV i Struer.

Neo 7

Neo 7 gør det muligt at bruge andre TV-skærme med BeoVision 7 soundbar og guldstand

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

TCL & Hisense vokser, LG & Samsung går tilbage på TV-markedet

11 Dec 2023 |

Politiker: Tech-giganter har ansvar for at bringe dansk tv til danskerne

08 Dec 2023 |

'Disney Juleshow' vises stadig på DR efter 'Disney Sjov'-stop

08 Dec 2023 |

Første indtryk: TCLs flagskib X955 løfter miniLED LCD, booster til 5500 nits

08 Dec 2023 |

LG udruller fuldskærms webOS til OLED og LCD TV fra 2019

07 Dec 2023 |

TV 2 Play streamer for første gang i HDR

06 Dec 2023 |