Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO Max og Discovery+ smelter sammen i Danmark i 2024 - FlatpanelsDK

HBO Max og Discovery+ smelter sammen i Danmark i 2024

05 Aug 2022 | Rasmus Larsen |

Det nye fusionerede selskab Warner Bros. Discovery bekræftede i nat dansk tid, at streamingtjenesterne HBO Max og Discovery+ smelter sammen i Europa i starten af 2024.

Sammenlægningen af de to tjenester starter i sommeren 2023 i USA før turen går videre til Latinamerika i efteråret 2023 og 20 lande i Europa i starten af 2024, heriblandt Danmark.


HBO Discovery+

Tidsplanen for at sammenlægge HBO Max og Discovery+. Foto: Warner Bros. Discovery

Spareplan igangsat

Forud for sammenlægningen har Warner Bros. Discovery søsat en spareplan, der bl.a. har ført til at film som Batgirl, Wonder Twins og Scoob: Holiday Haunt er blevet droppet. De kommer hverken i biografer eller til streaming. Batgirl var næsten færdigproduceret og havde angiveligt kostet 60–90 mio. dollars. Samtidig fjernes flere HBO Max-produktioner, bl.a. den danske serie Kamikaze. Den nye topchef, David Zaslav, kommer fra Discovery og har været ansvarlig for transformationen af Discovery til et reality- og sportsbrand. Han bekræftede, at den nye tjeneste vil blive baseret på teknikplatformen fra Discovery+. HBO Max-abonnenter skal således forberede sig på ændringer. - "HBO Max har et sæt konkurrencedygtige funktioner, men har haft problemer med ydeevne og kunder," sagde David Zaslav med reference til et højt niveau af løbende opsigelser.

Ny biografstrategi

Warner Bros. har allerede droppet simultanpremiere på nye film i USA, mens man i Europa har reduceret biografeksklusiviteten til 45 dage. Fremover vil man i højere grad fokusere på biografledet. - "Vi vil fuldt ud omfavne biografer," sagde Zazlov. "Vi har et andet syn på visdommen i at udgive film direkte til streaming, og vi har taget nogle aggressive skridt for at rette op på den tidligere strategi." Det vides endnu ikke, hvad den kombinerede tjeneste skal hedde eller koste. - Kilde: Warner Bros. Discovery regnskabFlere nyheder

Disney+ hæver årspris for danske kunder der har været med fra start

13 Aug 2022 |

TCL lancerer 98" 4K TV til 26.000 kroner

12 Aug 2022 |

Travl filmsommer erstattes af filmtørke og store tv-serier

12 Aug 2022 |

Redesignet Amazon Prime Video ruller nu ud på Apple TV, Android TV m.fl.

12 Aug 2022 |

YouSee fik flere tv-kunder i 2. kvartal, men væksten kaldes "midlertidig"

12 Aug 2022 |

LG Display fremviser 97" OLED.EX der vibrerer for at skabe 5.1 lyd

11 Aug 2022 |