Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBloomberg: A14 Apple TV i år, ny HomePod i fuld størrelse næste år - FlatpanelsDK

Bloomberg: A14 Apple TV i år, ny HomePod i fuld størrelse næste år

27 Jun 2022 | Rasmus Larsen |

Apple arbejder angiveligt på at lancere en opgraderet Apple TV boks med A14 chip i år og en opgraderet HomePod højttaler i fuld størrelse med S8 chip næste år.

I maj meldte analytiker Ming-Chi Kuo ny Apple TV hardware på vej i løbet andet halvår 2022 og i sidste uge blev der spottet referencer til en ny Siri Remote.


Apple TV med A14

I weekenten berettede Bloombergs Mark Gurman, der igen og igen har afsløret Apples planer, at en ny Apple TV boks med A14 chip og 4 GB RAM (ift. 3 GB i dag) lanceres senere på året, muligvis samtidig med tvOS 16 til efteråret. - "Det nye Apple TV, med kodenavnet J255, er under udvikling med en A14 chip og én ekstra gigabyte RAM. Det kan sammenlignes med den A12 chip, der blev annonceret som en del af 2021 Apple TV sidste år, og det kan være nyttigt ift. de yderligere spilfunktioner, der udrulles i tvOS 16," skrev Mark Gurman. A14 tilsvarer ikke M1 eller M2 på ydeevne, men M1 er faktisk baseret på A14-arkitekturen, så de deler flere karakteristika. Det vil gøre Apple TV bedre i stand til at afvikle spil, men den vil stadig halte bagefter de nyeste spilkonsoller målt på grafikydeevne (GPU). Det er uklart, om A14 vil tillade 120Hz output fra Apple TV.

HomePod med S8 chip

Bloomberg skriver videre, at der kommer en ny HomePod med samme S8 chip, som i årets nye Apple Watch modeller. Det bliver en HomePod i fuld størrelse fremfor en ny mini-model. Den originale HomePod kan fungere alene som musik-højttaler eller parres med Apple TV som faste TV-højttalere med understøttelse op til Dolby Atmos, trådløs spillyd og HDMI eARC (via Apple TV 4K 2021) der udtrækker lyden fra TV'ets HDMI-kilder inkl. PS5 og Xbox. - "HomePod, med kodenavnet B620, vil have den samme S8 chip, der kommer til urene, og vil være tættere på den originale HomePod med hensyn til størrelse og lydydeevne, snarere end en ny HomePod mini. Den nye HomePod vil have en opdateret skærm på toppen, og der har endda været tale om multitouch-funktionalitet." Den nye HomePod sandsynligvis kommer næste år, lyder det. Bloomberg har tidligere skrevet, at Apple arbejder på at kombinere Apple TV boksen med en HomePod højttaler, men dette produkt er stadig under udvikling. - Kilde: BloombergFlere nyheder

Disney+ hæver årspris for danske kunder der har været med fra start

13 Aug 2022 |

TCL lancerer 98" 4K TV til 26.000 kroner

12 Aug 2022 |

Travl filmsommer erstattes af filmtørke og store tv-serier

12 Aug 2022 |

Redesignet Amazon Prime Video ruller nu ud på Apple TV, Android TV m.fl.

12 Aug 2022 |

YouSee fik flere tv-kunder i 2. kvartal, men væksten kaldes "midlertidig"

12 Aug 2022 |

LG Display fremviser 97" OLED.EX der vibrerer for at skabe 5.1 lyd

11 Aug 2022 |