Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonReferencer til 'Siri Remote 4' puster til rygte om ny Apple TV boks - FlatpanelsDK

Referencer til 'Siri Remote 4' puster til rygte om ny Apple TV boks

24 Jun 2022 | Rasmus Larsen |

Apple er angiveligt på vej med ny Apple TV hardware i andet halvår og nu er der fundet referencer til en ny 'Siri Remote 4' i iOS 16 betaen.

Den første fjernbetjening til den moderne version af Apple TV boksen identificerer sig som "SiriRemote", den anden med hvid cirkel om Menu-knappen som "SiriRemote2" og det seneste redesign som "SiriRemote3". 

I iOS 16 betakoden findes kodereferencer til "SiriRemote4" og "WirelessRemoteFirmware.4", ifølge Aaronp613, der opdaterer AppleDB. Det skriver MacRumors.

I sidste måned lød det fra den velinformerede analytiker Ming-Chi Kuo at ny Apple TV hardware lanceres i andet halvår. Bloomberg har tidligere skrevet  at Apple arbejder på at kombinere Apple TV-boksen med en HomePod-højttaler. Der har også været rygter om 120Hz support og Apples egen spilcontroller.

Hvis Apple rent faktisk planlægger at lancere ny fjernbetjening i iOS/tvOS 16 perioden, så kan det være relateret til ny Apple TV hardware.

 Læs også: tvOS 16 til Apple TV byder bl.a. på kryds-integration med iOS apps – opdateret

Apple gav ikke tvOS 16 scenetid under WWDC 22, men der er stadig nye funktioner såsom krydsintegration med iOS og watchOS, support af flere spilcontrollere, forbedret multibruger-funktion samt Matter support. Hvis der kommer ny hardware senere i 2022, så er det muligt, at yderligere tvOS 16 funktioner bliver annonceret samtidig.

- Kilde: MacRumorsFlere nyheder

Disney+ hæver årspris for danske kunder der har været med fra start

13 Aug 2022 |

TCL lancerer 98" 4K TV til 26.000 kroner

12 Aug 2022 |

Travl filmsommer erstattes af filmtørke og store tv-serier

12 Aug 2022 |

Redesignet Amazon Prime Video ruller nu ud på Apple TV, Android TV m.fl.

12 Aug 2022 |

YouSee fik flere tv-kunder i 2. kvartal, men væksten kaldes "midlertidig"

12 Aug 2022 |

LG Display fremviser 97" OLED.EX der vibrerer for at skabe 5.1 lyd

11 Aug 2022 |