Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix bekræfter: Reklamer på vej - FlatpanelsDK

Netflix bekræfter: Reklamer på vej

24 Jun 2022 | Rasmus Larsen |

Netflix's co-CEO har bekræftet, at der lanceres en ny pakke til en lavere pris med reklamer. Det vil stadig være muligt at betale ekstra for at slippe for reklamer.

På reklamebranchens konference Cannes Lions blev det i denne uge over for Hollywood Reporter bekræftet, at Netflix følger Disney+ og andre ind i reklamebranchen.

Selskabets co-CEO understregede i den forbindelse, at Netflix ligesom i dag stadig vil tilbyde premium-pakker uden reklamer. Pakken med reklamer bliver billigere.

- "Vi har ignoreret et stort kundesegment, hvilket er de folk, der siger: 'Hey, Netflix er for dyrt til mig, og jeg har ikke noget imod reklamer'," sagde Netflix's Co-CEO Ted Sarandos til Hollywood Reporter (oversat).

- "Vi tilføjer en reklamepakke. Vi tilføjer ikke reklamer til Netflix, som du kender det i dag. Vi tilføjer et reklameniveau til folk, der siger: 'Hey, jeg vil have en lavere pris og jeg vil se reklamer.'"


Netflix

Snart kan du få billigere adgang til Netflix med reklamer

Netflix afviste reklamer i 2019

Tiltaget kommer efter, at Netflix i første kvartal af 2022 for første gang i mere end et årti mistede abonnenter (200.000). En billige pakke med reklamer vil gøre streamingtjenesten mere tilgængelig særligt i udviklingslande. I midten af ​​2019 insisterede selskabet ellers på, at de ikke ville indføre reklamer. Ted Sarandos kommenterede ikke på tidspunktet, men internt har virksomheden angiveligt fortalt ansatte, at det kan ske allerede ved udgangen af 2022. Google og Comcasts NBCUniversal er topkandidaterne til at stå for annoncesalget for Netflix, ifølge Wall Street Journal. Netflix planlægger også at forhindre password-deling. - Kilde: Hollywood Reporter , WSJ

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |