Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix's næste danske film får dansk og global premiere d. 26. august - FlatpanelsDK

Netflix's næste danske film får dansk og global premiere d. 26. august

21 Jun 2022 | Rasmus Larsen |

Når Netflix producerer dansk, så kommer indholdet ud i verden. Det sker også med den kommende psykologiske thriller Kærlighed for Voksne.

Det var den første danske spillefilm, som Netflix satte i produktion, men premieren blev overhalet af en anden dansk film, Toscana.

Dermed bliver Kærlighed for Voksne den anden danske film, som får premiere direkte på Netflix i en tid, hvor udgivelsesvinduer og dansk produktion debatteres flittigt.

 Læs også: Netflix og TV 2 stopper produktion af nye danske serier

Filmen beskrives som en psykologisk thriller med uventede drejninger. Den er baseret på romanen af samme navn fra Anna Ekberg. I hovedrollerne finder man Dar Salim og Sonja Richter.


Skubber til magtbalancen

Kærlighed for Voksne (Loving Adults) får dansk og global premiere den 26. august på Netflix. Det er tidligere blevet oplyst, at TV 2 senere vil vise filmen, men der er ikke sat dato på. Det indikeres, at filmen bliver tilgængelig til streaming i 4K. Flatpanels forsøger at få de tekniske forhold bekræftet. En opgørelse over biografeksklusivitet udarbejdet af Flatpanels viser, at danske film igennem coronapandemien har været holdt i et jerngreb af biograferne, mens internationale film har fået mere fleksible vilkår. Netflix ser dermed igen ud til at blive den aktør, som skubber til magtbalancen. Denne gang i den danske filmbranche.

Om filmen

Synopsis Kærlighed for voksne er en psykologisk thriller fyldt med en masse uventede drejninger, og hvor intet er, som det ser ud til. På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom. Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins). Leonora indser, at Christian måske forlader hende. Hvordan kunne han gøre det? Hvordan kunne han forlade kvinden, der har ofret sin karriere? Kvinden, der har ofret alt for at tage sig af deres søn og deres familie? I det øjeblik tager Leonora en beslutning: Hun nægter at være kvinden, der blev forladt – og hun vil tage alle nødvendige midler i brug. Om Kærlighed for voksne Den dansksprogede spillefilm er baseret på romanen af samme navn skrevet af Anna Ekberg. Filmen er instrueret af Barbara Rothenborg og produceret af Marcella Dichmann for SF Studios. Kærlighed for voksne får premiere på Netflix den 26. august 2022.   Medvirkende Dar Saim (Sort Krabbe, Borgen, Game of Thrones), Sonja Richter (Elsker dig for evigt, Broen, Afdeling Q: Kvinden i buret), Sus Wilkins (Perfekte steder, Gidseltagningen), Mikael Birkkjær (Borgen, Forbrydelsen), Lars Ranthe (Druk, Kastanjemanden), Morten Burian (Gæsterne, Herrens veje, Bedrag), Benjamin Kitter (Lykke-Per), Karoline Hamm (Equinox) og Natalï Vallespir Sand (Protector).
FlatpanelsFlere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i juli

04 Jul 2022 |

Nvidia Shield får HDMI ALLM, IMAX Enhanced, Nat-tilstand mm.

04 Jul 2022 |

Oversigt: Panasonic 2022 TV

01 Jul 2022 |

Samsung lancerer nye soundbarer inkl. 11.1.4-kanals flagskib

01 Jul 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i juli

01 Jul 2022 |

Omstridt rettighedsaftale om dansk tv-produktion droppes

30 Jun 2022 |