Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy 'Pinocchio' film med Tom Hanks får streaming-premiere på Disney+ - FlatpanelsDK

Ny 'Pinocchio' film med Tom Hanks får streaming-premiere på Disney+

01 Jun 2022 | Rasmus Larsen |

Det er ikke i biografens sæder men hjemme i sofaen, du skal sætte dig til rette, når Disneys live-action genindspilning af Pinocchio får premiere til september – på Disney+ Day.

Disney er ikke færdig med streamingpremierer selvom corona er på tilbagetog og biograferne er begyndt at tiltrække publikum og film igen. 

Den næste film i rækken af live-action genindspilninger, der tidligere har budt på blandt andet Løvernes Konge ($1,65 mia i biograferne) og Skønheden og udyret ($1,27 mia. i biograferne), bliver Pinocchio.

Filmen er instrueret af Robert Zemeckis og har Tom Hanks i rollen som Geppetto.


Disney+ dagen

Der bliver tale om en eksklusiv streamingpremiere den 8. september 2022, der markerer årsdagen for lanceringen af Disney+. Selskabet har døbt dagen Disney+ Day og der er meget mere i vente. - "Ud over 'Pinocchio' vil Disney+ annoncere flere Disney+ Day-premierer fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic i de kommende måneder," oplyses det (oversat). Efter tre Pixar animationsfilm i træk med eksklusiv streamingpremiere, står til Lightyear til at gøre comeback i biograferne i midten af juni. Marvels film er også tilbage på lærrederne. Læs også: Biografformand: Simultan-premieren er død Disney, som foruden Marvel og Pixar nu også ejer 20th Century (Fox), har ikke udmeldt en officiel linje, men det lader til, at selskabet tager beslutninger titel for titel.Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i juli

04 Jul 2022 |

Nvidia Shield får HDMI ALLM, IMAX Enhanced, Nat-tilstand mm.

04 Jul 2022 |

Oversigt: Panasonic 2022 TV

01 Jul 2022 |

Samsung lancerer nye soundbarer inkl. 11.1.4-kanals flagskib

01 Jul 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i juli

01 Jul 2022 |

Omstridt rettighedsaftale om dansk tv-produktion droppes

30 Jun 2022 |