Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAllente rykker ind på Fastspeeds netværk med 20% rabat på tv-pakker - FlatpanelsDK

Allente rykker ind på Fastspeeds netværk med 20% rabat på tv-pakker

05 May 2022 | Rasmus Larsen |

Et nyt samarbejde imellem Allente, der er fusionen af Canal Digital og Viasat, og Fastspeed betyder, at bredbåndskunder kan købe streaming tv-pakker med rabat.

Gennem Fastspeed kommer Allente til at tilbyde tre tv-pakker, som indeholder en pulje kanaler plus streamingtjenesten Viaplay. Det sker til en rabatpris på 20% ift. normaltprisen. Det kræver, at man er – eller bliver – bredbåndskunde hos Fastspeed.

- "Vi er utroligt glade for dette nye samarbejde, som på sigt kommer til at medføre et integreret tv- og bredbåndsprodukt af højeste kvalitet for Fastspeeds kunder. Fastspeed er en hurtig og agil spiller på det danske marked, kendt for aldrig at gå på kompromis med hverken hastighed eller stabilitet. Fastspeed har desuden markedets måske mest tilfredse kunder, og er dermed et rigtig godt match for os," siger Elisabeth Monrad-Hansen, chef for Allente Danmark.

Tv-pakkerne fra Allente vil kunne streames via apps til bl.a. Apple TV og udvalgte Smart TV samt Android og iOS mobilenheder. Chromecast understøttes. Inden længe vil indholdet også kunne streames til Allente tv-boksen, oplyses det. Der kan streames på op til 4 enheder samtidig.

Det er tv-pakkerne Allente Streaming Basic, Streaming Standard og Streaming Premium til 20% rabatpriser fra 339 kr/md.


Allente FastSpeed

Allentes tv-pakker og priser på FastSpeeds bredbåndsnetværk

Streaming mere populær end parabol

Danmark er langt fremme på digitalisering og streaming. Allente afslører i den forbindelse, at deres streaming tv-tjeneste på relativt kort tid er blevet mere populær end deres mangeårige parabol tv-forretning. Samarbejdet med Fastspeed vidner om, at selskabets streamingløsning er blevet et centralt fokusområde. - "Af de markeder, vi opererer på, ligger Danmark langt – for ikke at sige længst – fremme, målt på digitalisering. Vores streamingtjeneste er hurtigt blevet endnu mere populær end vores veletablerede parabol-tv-tjeneste, og gennem partnerskabet med Fastspeed sætter vi yderligere tryk på vores satsning på det danske marked," supplerer Elisabeth Monrad-Hansen. Du kan læse mere på fastspeed.dk/tv.Flere nyheder

Guide til HDMI CEC: Styr boksen med TV'ets fjernbetjening – og vice versa

20 May 2022 |

LGs 2022 OLED TV er landet i butikkerne (inkl. 42")

19 May 2022 |

Oversigt: TCL 2022 TV

18 May 2022 |

Nu lanceres Pluto TV, der udfordrer hele tv-branchen

18 May 2022 |

Android TV vs. Google TV: Forskelle og TV-modeller

17 May 2022 |

Danske priser på Panasonics 2022 OLED & LCD TV

17 May 2022 |