Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoos nye tv-boks er klar: 299 kr. for eksisterende kunder - FlatpanelsDK

Waoos nye tv-boks er klar: 299 kr. for eksisterende kunder

29 Apr 2022 | Rasmus Larsen |

Waoo lægger vægt på, at deres nye trådløse Android TV-boks med kanaler og streaming kan bruges både hjemme, i sommerhuset og på farten i EU.

Boksen, som Flatpanels skrev om i februar, er nu officielt klar til både nye og eksisterende tv-kunder, melder Waoo. Tv-signal fra Waoo tilbydes genne Fibia, Aura, Energi Fyn, Nef Fonden, BornFiber og andre partnere

Boksen er baseret på Android TV fra Google (Android 10). Den kombinerer kanaler og streaming via apps fra bl.a. DRTV, TV 2 Play, Disney+, Viaplay, HBO Max og Discovery+.  Netflix virker ikke på boksen idet den ikke er godkendt pt.

Waoo har lavet en aftale med Amazon Prime Video om at Amazon appen er præinstalleret og har fået egen sponsorknap på fjernbetjeningen. Der gives 6 måneders adgang til Amazon til tv-kunder. Det skal indløses inden 1. maj på waoo.dk/primevideo.

Boksen medfølger for nye tv-kunder, mens den for eksisterende tv-kunder koster et ombytningsgebyr per boks på 299 kroner.

- "For nye privatkunder vil den første boks være en del af abonnementsprisen. For eksisterende kunder vil der være et gebyr på 299 kr for skift af boksen," oplyser Waoo i et skriftlige svar til Flatpanels.


Waoo Android TV

Tv-guiden i den boks. Foto: 24i

Kan bruges hjemme og ude

Waoo lægger i deres lancering af boksen vægt på, at den både kan bruges hjemme, i sommerhuset og på farten i EU. Det skyldes, at den forbinder over internettet enten trådløst eller kablet. Boksen kan styres med TV'ets fjernbetjening vha. HDMI CEC. Bokse såsom Apple TV, Nvidia Shield og Chromecast kan også medbringes, men hvad angår de mere klassiske tv-bokse fra tv-distributører, så har de traditionelt været bundet til hjemmet pga. opkobling til antennestik. - "Med vores nyeste tv-boks behøver vores kunder faktisk ikke en særskilt løsning til sommerhuset eller på rejsen, sе den er lige til at koble på wifi-forbindelsen. Vi har søgt at lancere en løsning, der imødeser, hvordan danskernes dagligdag er, ikke bare på den korte bane, men vores vaner og adfærd kommer til at ændre sig over den næste mange år. Det handler mere om at tilbyde klogere produkter, og på den måde håber vi fortsat at holde de store tunge konkurrenter på markedet på tæerne. Det fortjener forbrugerne," siger Brian Lønroth, markedsdirektør for Waoo. Canal Digital og Stofa har ligeledes allieret sig med Google om at lancere nye tv-bokse baseret på Android TV.

Den nye Android TV-boks fra Waoo

Fakta: Producent: Sagemcom - Styresystem: Android 10 - Lancering: Fibia lancerer i uge XX, 2022) - Type: IPTV og OTT - Forbindelse: Trådløs eller kablet Fordele: - Transportabel i sommerhus / EU* (OTT) - 4K HDR – Bedste billedkvalitet - HDMI CEC – Kun én fjernbetjening - Bluetooth fjernbetjening – Gem boksen væk - Stemmestyret – Navigation og søgning - Indbyggede/preloadede apps - nem adgang. - Chromecast modtager - Google Assistant indbygget - Samle tv/Streaming i én Box - Downloade apps - spil, smart home, musik etc. *Europa, dog ikke Norge og England
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |