Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa klar med app til Android TV & Google TV - FlatpanelsDK

Stofa klar med app til Android TV & Google TV

27 Apr 2022 | Rasmus Larsen |

Stofa WebTv appen, som er frigivet til Android TV og Google TV i beta-udgaven, giver adgang til tv-kanaler, arkiv og funktioner såsom start forfra.

Som supplement til, eller i stedet for, antennestikket, kan tv-abonnenter hos Stofa nu streame deres tv-pakke direkte på enheder, som kører Googles TV-styresystem. Det er muligt i husets forskellige rum og i sommerhuset i Danmark eller Europa. Det kræver blot internet.

Kompatible enheder omfatter bl.a. Android TV og Google TV fra Sony, Panasonic Philips, TCL og Xiaomi samt bokse såsom Nvidia Shield og Chromecast med Google TV.

Stofa har også bygget egen tv-boks på Android TV-styresystemet, men her er integrationen dybere idet brugerfladen er blevet tilpasset fra bunden op.


Stofa Android TV

Stofa appen til Android TV

Tv-kanaler og arkiv

Der er i appen adgang til tv-kanaler, TV-guide, 7-dages arkiv, børnesektion, 'Mine Favoritter', optagelser (i skyen), lejebutik mm. Stofa streamer indhold i 720p opløsning i 25 eller 50 billeder per sekund, afhængigt af kanalen, med en bitrate på op til 10 Mbps. Lyden er typisk i stereo. Stofa har længe haft en app til Apple TV, men har på andre TV-enheder hidtil krævet brug af AirPlay eller Chromecast. Tv-distributøren siger, at der kan være enkelte antenneforeninger, der ikke understøtter streaming via appen. Stofa ejes af Norlys og det er planen, at Stofa senere skal markedsføres under Norlys-brandet. Det er allerede sket med Boxer, men Norlys Play appen findes endnu ikke til Android TV. Stofa WebTv appen kan hentes fra Google Play-butikken her eller direkte på din enhed.

Stofa Android TV

Stofa appen til Android TV

Stofa Android TV

Stofa appen til Android TV

Stofa Android TV

Stofa appen til Android TV
Flere nyheder

Microsoft hæver prisen på Xbox Series X/S spil næste år

06 Dec 2022 |

Apple TV+ afslører nye titler for vinteren og 2023

05 Dec 2022 |

Inflationsramte forbrugere vil drive vækst i reklamebetalt streaming

05 Dec 2022 |

Android 13 til TV er klar – endnu en lille opdatering

05 Dec 2022 |

FIFA+ app klar på Android TV og Google TV

05 Dec 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Viaplay i december

04 Dec 2022 |