Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAndroid TV og Google TV kan nu styres med iPhone/iPad - FlatpanelsDK

Android TV og Google TV kan nu styres med iPhone/iPad

04 Mar 2022 | Rasmus Larsen |

En opdatering af Google Home appen på iOS har tilføjet fjernbetjening, så man kan styre Android TV- og Google TV-skærme og enheder inkl. nyeste Chromecast og Nvidia Shield.

Google Home får fjernbetjening

Efter at have droppet 'Android TV' appen til både Android- og iOS-mobilenheder, tilføjede Google funktioner til fjernbetjening i 'Google Home' appen på Android. Det skete i september 2021. Samme funktioner til fjernbetjening er nu at finde i Google Home appen på iOS. Det virker med både iPhone og iPad, hvorfra man kan navigere i TV-brugerfladen og søge efter indhold ved at bruge skærmtastaturet på iPhone og iPad. Google Assistant er også understøttet. - "Styr Chromecast med Google TV ved hjælp af en fjernbetjening, der er indbygget i Home appen. Naviger gennem apps og indhold, og indtast det, du leder efter," skriver Google. I Google Home appen skal du klikke på den enhed, du vil kontrollere, derefter klikke på 'Remote' nederst og parre enhederne. Hvilke knapper, der fremgår af skærmen, afhænger af, hvilken enhed du styrer. Funktionerne til fjernbetjening virker med både Android TV-enheder som Nvidia Shield og Google TV-enheder som den nyeste Chromecast. Med Chromecast kan man desuden styre Ambient-funktionen som vist på skærmbilledet nedenfor. Man kan naturligvis fortsætte med at bruge en fysisk fjernbetjening selvom man tager ​​app-styring i brug. Du kan downloade Google Home appen til iOS her. Hvis du allerede har appen, så skal du sørge for, at den er opdateret til seneste version (2.48.106).

Google Home remote iOS

Google Home på iOS, der styrer Chromecast med Google TV. Screenshot: Flatpanels

Google Home remote iOS

Google Home på iOS, der styrer Nvidia Shield. Screenshot: Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |