Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOpdateret: DRTV kan igen hentes og opdateres på Android TV - FlatpanelsDK

Opdateret: DRTV kan igen hentes og opdateres på Android TV

16 Dec 2021 | Rasmus Larsen |

Fejl på Google Play forhindrer, at DRTV appen kan downloades og opdateres på Android TV og Google TV. DRTV har derimod løst en fejl med geoblokering på Apple TV.
Opdateret 17.12.2021: Fejlen er blevet rettet. DRTV appen kan nu igen fremsøges i Google Play-butikken på Android TV- og Google TV-enheder. Appen kan også opdateres.

DRTV-fejl på Android TV

Flere danskere har bemærket, at DRTV står som utilgængelig til deres Android TV-enhed og slet ikke kan fremsøges i app-butikken. Der er dog ikke noget galt med din skærm eller boks. Efter henvendelse fra Flatpanels bekræfter DR, at det er en generel fejl. DR peger på, at fejlen ligger hos Google. - "I øjeblikket oplever vi desværre, at DRTV appen til Android TV og Android TV-bokse ikke kan fremsøges i Google Play. Dette betyder, at appen hverken kan installeres eller opdateres," oplyser DR. "Google arbejder på at løse fejlen." Der er ikke sat tidshorisont på fejlløsning. Du kan i mellemtiden bruge DRTV på en mobilenhed og sende billedet over til Android TV-enheden via Chromecast-ikonet.

DRTV Android TV

DRTV står som utilgængelig på Google Play uanset enhed eller mærke

DRTV-fejl på Apple TV

DR har derimod løst en fejl på Apple TV, som gav danskere melding om, at de befandt sig udenfor Danmark. Når DRTV appen registrerer, at man ikke er i Danmark, kan der forekomme begrænsninger på indhold. - "Hvis du får en geoblokering besked på dit Apple TV når du åbner DRTV, selvom du er i Danmark, skal vi bede dig gå ind i Apple Appstore og opdatere DRTV-appen til den nyeste version," skriver DR. Appen opdateres automatisk efter noget tid, men du kan gennemtvinge opdateringen ved at fremsøge DRTV i app-butikken og klikke 'opdater'.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |