Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple kårer 'Fantasian' til årets Arcade-spil, Dazn til årets TV-app - FlatpanelsDK

Apple kårer 'Fantasian' til årets Arcade-spil, Dazn til årets TV-app

03 Dec 2021 | Rasmus Larsen |

Space Marshals 3 er årets spil i løskøb til Apple TV, mens Fantasian er årets spil på Arcade-tjenesten, ifølge Apple. Sportstjenesten Dazn er årets app til Apple TV.

Apps og spil til Apple TV

Apple udpeger hvert år apps og spil fra deres app-butik, som udmærker sig, og i senere år er Apple TV koblet på konkurrencen. Til boksen kan man tilslutte PlayStation-, Xbox- og andre controllere. - "Udviklerne, der vandt App Store Awards i 2021, udnytter deres eget drive og vision til at at levere årets bedste apps og spil - og satte gang i kreativiteten og passionen hos millioner af brugere over hele verden," sagde Tim Cook, Apples CEO. "Fra selvlærte indie-kodere til inspirerende ledere, der bygger globale virksomheder, innoverede disse fremragende udviklere med Apple-teknologi, hvor mange hjalp med at fremme den dybe følelse af sammenhold, vi havde brug for i år." Fantasian, som er udviklet af Mistwalker hvor skaberne kendes fra Final Fantasy, er kåret til årets spil på Apple Arcade, der er selskabets egen spiltjeneste til Apple TV, iPad, iPhone og Mac. Det er et japansk rollespil i to dele, som er eksklusivt på Apple Arcade.

Fantasian Apple TV

Fantasian er bragt til live vha. håndlavede dioramaer

Arcade koster 39 kr/md. for adgang til over 200 spil, hvoraf størstedelen virker til Apple TV. Udvalget er en blanding af mobilspil og konsolspil, om end ikke konsolspil fra øverste hylde idet hardwaren i Apple TV sætter begrænsninger. Læs også: Apple TV: Bedste spil fra Apple Arcade & App Store Space Marshals 3, som er udviklet af Pixelbite, er kåret til årets spil til Apple TV i løskøb. Det er gratis at prøve og koster derefter 69 kroner. Det er et 'sci-fi western adventure'.

Space Marshals 3

Space Marshals 3

Dazn, som er en relativt ny streamingtjeneste til sport, er kåret til årets app til Apple TV. I Danmark viser Dazn boksning for ca. 20 kr/md. I visse andre lande har Dazn rettighederne til nogle af de største fodboldligaer. Apple har desuden kåret de bedste apps og spil til iPad, iPhone og Mac. Hvis du søger inspiration, så kan listen findes her.

Dazn Apple TV

Dazn findes også i Danmark, hvor der vises boksning
Flere nyheder

Kan YouSee Play betale sig?

23 Sep 2022 |

Google lancerer ny Chromecast med Google TV og 1080p HDR

23 Sep 2022 |

Førende produktions-selskaber frygter fortsat produktionsboykot

23 Sep 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i oktober

22 Sep 2022 |

Google vil udbrede licensfrie alternativer til Dolby Vision & Atmos

22 Sep 2022 |