Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHisense lancerer første OLED TV i Danmark - FlatpanelsDK

Hisense lancerer første OLED TV i Danmark

19 Nov 2021 | Rasmus Larsen |

Efter sin debut i Danmark tidligere på året, er Hisense blevet klar til at blande sig i segmentet for high-end TV. Det kinesiske selskabs nye OLED TV lanceres i Danmark i forbindelse med Black Friday.

Hisense OLED TV

Hisenses A9G-serie af OLED TV skulle være landet i sensommeren, men blev forsinket. Nu er de her og der lægges hårdt ud med nogle af de laveste priser på OLED TV under Black Friday: 6.999 og 8.999 kroner for hhv. 55- og 65-tommer. Hisense A9G er bygget på OLED-panel fra LG Display, der byder på velkendte billed-karakteristika som dyb sort, høj kontrast og pixel-styring af lys/farver. Omvendt må man nøjes med HDMI 2.0-porte. Der specificeres visse bagudkompatible HDMI 2.1-funktioner som ALLM og eARC, men man får ikke mulighed for HDMI 2.1's 4K120-signaler (HFR) fra nye spilkonsoller. Hisense har udviklet egen Smart TV-platform. Den hedder Vidaa og byder på en håndfuld apps til streaming, men ikke det komplette udvalg, hvorfor en ekstern medieafspiller kan blive nødvendig hos nogle købere.

Hisense A9G

Hisense A9G har indbygget soundbar og hælder en smule. Foto: Hisense

Indbygget soundbar

OLED-skærmene har 4K-opløsning og understøttelse af flere HDR-formater. Der er en indbygget 2.1.2-kanals soundbar under skærmen. Hisense oplyser, at både Dolby- og DTS-lyd kan håndteres. Skærmene har desuden fået IMAX Enhanced-stemplet, som dog ikke er påkrævet for at modtage f.eks. IMAX Enhanced-udgaverne af Marvel-film på Disney+. Hisenses anden topmodel, U9G med miniLED LCD, er ikke kommet til Danmark som planlagt. Læs også: Hisense træder ind i Danmark med nye 43-75" TV – senere OLED Med lanceringen øges konkurrencen i OLED-segmentet, hvor LG, Panasonic, Philips og Sony allerede byder ind. Rygtet vil vide, at også Samsung lancerer OLED TV i 2022. Hisense A9G lanceres i 55- og 65-tommer i forbindelse med Black Friday. I første omgang forhandles de eksklusivt hos Power.

Hisense OLED TV – priser og forhandlere

FlatpanelsFlere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |