Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKrav om coronapas genindføres i mange danske biografsale - FlatpanelsDK

Krav om coronapas genindføres i mange danske biografsale

10 Nov 2021 | Rasmus Larsen |

Hvis du skal i en større biograf, så husk coronapas fra på fredag. Mange danske biografer vil ligge under kravet, som omfatter fremvisninger med over 200 udbudte billetter.

Coronapas i biografer

En lang række biografer kommer igen til arbejde under restriktioner som følge af den kraftigt stigende smitte med covid-19 i Danmark. Det oplyser brancheforeningen. - "Tirsdag aften (9. november) besluttede Folketingets Epidemiudvalg at vedtage restriktioner på grund af den stigende smitte og det forøgede antal indlæggelser med corona-virus. Dermed står det klart, at biograferne (blandt mange andre kulturelle institutioner) skal checke gæsternes coronapas, hvis der udbydes mere end 200 billetter til en visning," skriver Brancheforeningen Danske Biografer.

Imperial biograf

Den netop opgraderede Imperial i København er en af de sale der bliver ramt

Restriktioner på biografer har tidligere i pandemien sendt en lang række store og små film direkte på streaming, men der er ikke umiddelbart optakt til, at der kommer en gentagelse. Biografer landet over forbliver åbne, om end færre danskere må kigge ind. Læs også: Ny Marvel-film boykottes igen af de fleste danske biografer Timingen er imidlertid dårlig op til en juleperiode, hvor der plejer at være travlt i danske biografer med både amerikanske og danske familiefilm. Kravet om coronapas gælder fra den 12. november klokken 06:00 og varer foreløbigt de næste 4 uger. Der er ikke aftalt nye kompensationsordninger til de berørte brancher.

Beslutningsgrundlaget

200 tilskuere/deltagere mv. indendørs (forstået som det antal billetter, der udbydes ifm. en forestilling/event/kamp i biograf, teater, idrætshal) og uanset om der er tale om siddende eller stående tilskuere/deltagere mv.
Flatpanels
- Kilde: Danske BiograferFlere nyheder

Apple TV 2022: Hvad vi forventer og håber at se

06 Oct 2022 |

Første kig: Philips' nye generation af Ambilight med Aurora

06 Oct 2022 |

Fem Bang & Olufsen produkter opdateres med Matter

05 Oct 2022 |

Hvorfor du ikke bør bruge PlayStation og Xbox til streaming

05 Oct 2022 |

Disney+ understøtter nu 4K HDR på PlayStation 5

05 Oct 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i oktober

05 Oct 2022 |