Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO Max lanceret med introduktionstilbud på 39,50 kr/md. - FlatpanelsDK

HBO Max lanceret med introduktionstilbud på 39,50 kr/md.

26 Oct 2021 | Rasmus Larsen |

HBO Max slår i dag dørene op med et introduktionstilbud til nye kunder på 39,50 kr/md. hvilket er en 50% besparelse ift. normalprisen. Apps er på vej ud på diverse platforme nu.
Opdateret 30.11.2021: Det er sidste dag for HBO Max-tilbuddet om 39,50 kr/md. og 50% rabat "resten af livet". Man kan oprette sig til introduktionsprisen her.

HBO Max intropris

Den nye, forbedrede streamingtjeneste HBO Max koster som udgangspunkt 79 kr/md. og eksisterende HBO Nordic-kunder har kunnet købe årspas til 599 kr/md. Nye kunder får ved åbningen af HBO Max i dag præsenteret et endnu bedre tilbud på 39,50 kr/md. Man skal tilmelde sig før den 30. november 2021, men rabatten på 50% fortsætter "resten af livet" eller indtil man opsiger eller ikke længere opretholder gyldig betalingsmetode, ifølge HBO. Det er markant besparelse, som vidner om, at HBO Max melder sig ind på et nordisk marked, der allerede har stærke og etablerede spillere som Disney+, Netflix og Viaplay. - "HBO Max er nu live i seks lande i Europa, og yderligere 21 lande kommer til i løbet af 2022," siger Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA. "Ud over alt den bedste underholdning, film, børneindhold og originalserier samlet på ét sted, giver vi også kunderne et ’once-in a life-time’ tilbud, udover det fordelagtige årlige tilbud, for at gøre det mere attraktivt for vores kunder at få adgang til alt det, de elsker."

HBO Max introtilbud

HBO Max går ud i Danmark med et introduktionstilbud. Screenshot: Flatpanels

Apps på vej ud nu

Der kræves en ny app for at kunne se HBO Max. Appen er fra morgenstunden på vej ud til de kompatible platforme. Vi har foreløbigt spottet appen på Android TV, Apple TV og LG Smart TV (webOS). Den bør lande på flere TV-platforme i løbet af dagen. Det bekræftes i forumtråden om HBO Max, at HBO Max har integration i Apple TV appen på Apple TV-bokse. Det indebærer, at indholdet fremgår af oversigter og huskeliste, men at man sendes over i HBO Max appen, når man trykker play (HBO Max er ikke en 'kanal' i Apple TV appen).

HBO Max på Apple TV

HBO Max integration i Apple TV appen. Foto: Flatpanels

HBO Max streamer i op til 4K Dolby Vision og Dolby Atmos. Man kan logge ind på så mange enheder som man ønsker, og streame på 3 enheder samtidig. Du kan få meget mere information i vores HBO Max temasektion her. HBO Max lanceres i Danmark og resten af norden i dag. Man kan tilmelde sig på hbomax.com/dk.

HBO Max: Vilkår for introduktionstilbud

Med HBO Max's egne ord: Tilbuddet gælder fra 26. oktober 2021 til 30. november 2021 ("kampagneperioden"). Dette tilbud er kun for nye HBO Max-abonnenter. Tilbuddet gælder kun for det løbende månedsabonnement på HBO Max. Tilbuddet er tilgængeligt på hbomax.com, Google Play og LG-, Xbox- og PlayStation-platformene. Tilbuddet gælder kun i Andorra, Danmark, Finland, Norge, Spanien og Sverige. Kun personer på 18 år eller derover kan kun abonnere på HBO Max. Tilbuddet kan kun indløses én gang pr. person og kun i kampagneperioden. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud til HBO Max. Kunder, som opfylder kravene til kampagnetilbuddet, får en halvtreds procent (50%) rabat fra den aktuelle månedlige abonnementspris (inklusive moms) i det respektive land. Rabatten gælder kun, så længe kunden opretholder sit månedlige abonnement med en gyldig betalingsmetode og på anden måde er i overensstemmelse med de vilkår og politikker, der generelt regulerer adgangen til HBO Max. Abonnementet kan ikke overdrages. HVIS DU PÅ NOGET TIDSPUNKT OPSIGER DIT ABONNEMENT, ÆNDRER DIT ABONNEMENT, ELLER HVIS DU IKKE LÆNGERE OPRETHOLDER EN GYLDIG BETALINGSMETODE, MISTER DU RETTEN TIL AT GØRE BRUG AF DETTE KAMPAGNETILBUD.
Flatpanels

HBO Max Android TV

HBO Max på Android TV

HBO Max Android TV

HBO Max på Android TV

HBO Max Apple TV

HBO Max på Apple TV

HBO Max Apple TV

HBO Max på Apple TV

HBO Max Apple TV

HBO Max på Apple TV
Flere nyheder

'Hotel Transylvania 4' skipper biografen, har premiere på Amazon i dag

14 Jan 2022 |

Xbox Series X ejere klager over problemer med UHD Blu-ray afspilning

14 Jan 2022 |

Hollywoods Filmmaker Mode udbygges til at bruge lyssensorer i TV

14 Jan 2022 |

2021 blev et endnu dårligere dansk biografår end 2020

13 Jan 2022 |

Analyse: Max-lancering sender HBO tilbage i nordisk streaming top-3

13 Jan 2022 |