Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+ - FlatpanelsDK

Ny 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+

22 Oct 2021 | Rasmus Larsen |

Den næste gyserfilm i Paranormal Activity-serien rykkes fra biografer til streaming. Filmen får premiere eksklusivt på Paramount+ i næste uge.

Fra bio til hjemmebio

Paranormal Activity-franchisen af gyserfilm har omsat for næsten 900 millioner dollars i biografer verden over. Den syvende film i serien skulle ligeledes have haft biografpremiere tidligere i 2021, men coronavirus ændrede planerne. I stedet får Paranormal Activity: Next of Kin eksklusiv premiere på streamingtjenesten Paramount+ i Norden. Det sker den 29. oktober i forbindelse med Halloween. - "Den nye film i 'Paranormal Activity'-franchisen, der indtil dato globalt har indtjent mere end 850 millioner dollars, kan streames fra fredag den 29. oktober, eksklusivt for Paramount+-abonnenter i Norden," bekræfter ViacomCBS og Paramount+ i Norden.

Paramount+ opsluges næste år

Det er seneste eksempel på en biograffilm, som i stedet får streamingpremiere; noget som var næsten utænkeligt før streamingboomet. Paramount har tidligere rykket sci-fi-filmen Infinite til Paramount+, hvorimod A Quiet Place 2 spillede 74 dage i danske biografer. Disney har eksperimenteret med både simultanpremiere og forkortet biografvindue. Warner Bros har i Danmark skåret biografvinduet ned til 45 dage. Læs også: Guide: Streamingtjenester, TV-platforme & apps – opdateret Paramount+, som koster 59 kr/md. i Danmark, foldes fra næste år ind i SkyShowtime. Det bliver en ny storstilet streamingsatsning, der skal tage kampen op med bl.a. Disney+, HBO Max og Netflix. Paramount har ikke kommenteret på, hvad lanceringen af SkyShowtime kommer til at betyde for biograffilm.

Om Paranormal Activity: Next of Kin

I filmen Paranormal Activity: Next of Kin, følger vi dokumentaristen Margot (Emily Bader). Hun rejser til et øde Amish samfund, hvor hun håber, hun vil møde sin mor, som hun mistede for lang tid siden og resten af sin familie. Her oplever Margot en lang række mærkelige begivenheder, og hun indser, at det Amish-samfund, der har budt hende velkommen muligvis gemmer på skumle hemmeligheder. Paranormal Activity: Next of Kin er instrueret af William Eubank og skrevet af Christopher Landon. Filmen har blandt andre Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert og Henry Ayers-Brown på rollelisten. Filmen er produceret af Jason Blum og Oren Peli med Christopher Landon, Steven Schneider og Jenny Hinkey som executive producere.
FlatpanelsFlere nyheder

Apple TV 2022: Hvad vi forventer og håber at se

06 Oct 2022 |

Første kig: Philips' nye generation af Ambilight med Aurora

06 Oct 2022 |

Fem Bang & Olufsen produkter opdateres med Matter

05 Oct 2022 |

Hvorfor du ikke bør bruge PlayStation og Xbox til streaming

05 Oct 2022 |

Disney+ understøtter nu 4K HDR på PlayStation 5

05 Oct 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i oktober

05 Oct 2022 |