Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO Max: Lav abonnementspris holder i mindst 12 måneder - FlatpanelsDK

HBO Max: Lav abonnementspris holder i mindst 12 måneder

12 Oct 2021 | Per Fanefjord Laursen |

Den nye HBO Max, der går i luften den 26. oktober, er ikke et almindelig reboot eller en standard relancering. Det er en reel ny tjeneste skræddersyet til det nordiske marked.

Pris ligger fast

Udmeldingerne kom fra Christina Sulebakk, General Manager EMEA hos HBO Max, under den danske lancering fredag, der foregik på Hotel D’Angleterre i København.  - "HBO Max er ny, fordi den favner langt bredere end HBO Nordic. Der er et større, bredere katalog med indhold til familier og børn. Der er nye genrer, og der er langt flere film i kartoteket end før. Herunder helt nye titler, der næsten kommer lige fra biografen," sagde Christina Sulebakk. Hun understregede samtidig, at den danske konkurrencedygtige pris på 79 kr./måned er nøje overvejet og ikke et introduktionstilbud.  - "Vores tankesæt og nordiske strategi er at gøre produktet tilgængeligt for flere, prisen skal ikke være en forhindring for at blive abonnent. De 79 kr. er ikke en introduktionspris, som ændres allerede om tre måneder. Prisen ligger, hvor den skal være, men om den kan ændre sig om ét år eller to år kan ikke udelukkes." Alle nuværende HBO-kunder skal den 26. oktober hente en ny app, når de bytter Nordic ud med Max, og dermed opnår de automatisk den nye abonnementspris på 79 kroner.

Kamikaze HBO Max

'Kamikaze' bliver den første danske HBO Max Original

Dansk og nordisk lokalproduktion

Nyt på HBO Max er mere dansk-nordisk indhold. Der satses på lokale dramaserier, men også i unscripted genrer som dokumentar, dating og endda talkshows. - "Vi er kritiske, når vi udvælger nye projekter. Men vi udvider repertoiret med reality, dating og madprogrammer i 2022," sagde Christian Wikander, Commissioning Editor & VP Original Programming Nordic, HBO Max. Han slog fast, at HBO Max ikke vil låse sig fast på særlige dramagenrer eller andre programgenrer. Nærmest retter de danske øjne sig mod november-premieren på HBOs danske dramaserie Kamikaze, der spænder otte afsnit af 30 minutter hver. Han oplyste, at der er flere danske dramaproduktioner på hans skrivebord.  Der er også en norsk kriminalserie på vej samt en finsk kriminalserie, ID, der kommer i løbet af 2022. Den livlige svenske komedieserie Lust, der kommer først i 2022, er også værd at holde øje med.

Synopsis: Kamikaze – dansk HBO Max Original

Kamikaze er en ny, stærk dramaserie fra HBO Max. Serien følger den 18-årige, fandenivoldske og charmerende Julie (Marie Reuther) på en genopdagelsesrejse, efter at hun har mistet sine forældre og bror i et flystyrt. Pludselig er Julie efterladt alene i et kæmpe palæ med to dyre biler i garagen, og hun har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge. Men materielle goder betyder ingenting for Julie længere, og hun er tvunget til at genfinde meningen med livet. Derfor begiver hun sig ud på en turbulent og vild rejse, der fører hende fra hjemlandet, Danmark, til alle hjørner af verden. Serien er baseret på Erlend Loes roman, Muleum. I Kamikaze medvirker desuden Charlotte Munck (Astrid, Julies mor), Johan Rheborg (Thomas, Julies far), Mads Reuther (Tom, Julies bror), Aleksandr Kuznetsov (Krysztof) Carla Philip Røder (Constance), Vidhi Kastebo (Sofia) og Casper Kjær Jensen (Micke) og Anders Matthesen (Psyko-Bo). Kamikaze er produceret med støtte fra Public Service Puljen samt udviklingsstøtte fra Creative Europe Media programme of the European Union.
Flatpanels

45-dages vindue gælder indtil videre

Én af nyhederne på det nye HBO Max er, at Warner Brothers film vil kunne ses på HBO Max 45 dage efter den danske biografpremiere. - "Modellen med et 45 dages filmvindue gælder i Europa. Og den model vil vi fastholde i alle lande – med forbehold for lokale regler. Jeg kan ikke love, at 45 dage gælder i evig tid, for omstændigheder kan ændre sig," sagde Christina Sulebakk. Dette er første af to artikler, hvor Flatpanels har talt med personerne bag den nordiske lancering af HBO Max. Anden del med Q&A følger senere.

Fakta om HBO Max

- HBO Max skyder sin europæiske lancering i gang den 26. oktober med Danmark Pris for HBO Max er 79 kr/md. med et betydeligt større indholdskatalog. - Indholdskataloget fordobles ift. HBO Nordic. Der kommer titler fra HBO, Warner Bros, DC Entertainment, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies og flere studier. Der kommer desuden lokalproduktioner fra Danmark og Europa. - Warner Bros film får premiere på HBO Max 45 dage efter biografpremieren. - HBO Max har forud for den danske lancering opgraderet sin tekniske platform. Tjenesten bliver tilgængelig vha. apps til disse platforme. Der kan streames på 3 enheder samtidig. - Der kommer nye funktioner, som anbefalinger, download til offline-visning, brugerprofiler (op til 5, både til voksne og børn) og forældrestyring.
FlatpanelsFlere nyheder

Apple TV 2022: Hvad vi forventer og håber at se

06 Oct 2022 |

Første kig: Philips' nye generation af Ambilight med Aurora

06 Oct 2022 |

Fem Bang & Olufsen produkter opdateres med Matter

05 Oct 2022 |

Hvorfor du ikke bør bruge PlayStation og Xbox til streaming

05 Oct 2022 |

Disney+ understøtter nu 4K HDR på PlayStation 5

05 Oct 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i oktober

05 Oct 2022 |