Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHvad der sker med HBO Nordic / Max hos YouSee og Telmore - FlatpanelsDK

Hvad der sker med HBO Nordic / Max hos YouSee og Telmore

05 Oct 2021 | Rasmus Larsen |

Også hos tele- og tv-partnere bliver HBO Nordic til HBO Max. Hos YouSee forbliver HBO Max i 'Bland Selv', men tjenesten vil ikke længere kunne ses på YouSee-boks og -app.

HBO Max hos YouSee

HBO Max lanceres i Danmark den 26. oktober og streamingtjenesten bliver tilgængelig for både direkte abonnenter og kunder med abonnement gennem en distributør såsom YouSee. Læs også: HBO Max i Danmark: 79 kr/md. for langt mere indhold, ny teknik Hos YouSee vil HBO Max koste samme antal point, men en stor ændring bliver, at HBO Max ikke længere kan ses på YouSee-boks og -app. Dermed lider YouSees mission om at samle indholdet et knæk. Abonnenter skal i stedet bruge HBO Max appen til Apple TV, Android TV, Smart TV osv. - "Jeg kan bekræfte, at nedenstående er korrekt og tilføje, at HBO Max vil koste de samme point som HBO Nordic i Bland Selv (YouSee, red), og at vi efter lanceringen informerer alle kunder, der i dag har HBO Nordic, om, at de nu kan skifte til HBO Max," siger Mai-Britt Noe, Head of External Communication hos Nuuday, til Flatpanels. HBO Nordic vil for eksisterende kunder, som ikke tager imod tilbud om opgradering til HBO Max, køre videre i en overgangsperiode, men vil dog senere ophøre helt.

Fakta: HBO Max hos YouSee

Hvad sker der med med HBO Nordic? HBO Nordic vil pr. d. 26 oktober ikke længere kunne vælges i Bland Selv. Har du HBO Nordic i forvejen, vil du dog fortsætte med tjenesten.   Hvordan ser jeg indholdet fra HBO Max? Indholdet ses via HBO’s platforme og bliver ikke muligt at se via YouSee’s egne platforme.   Hvordan får jeg HBO Max igennem YouSee? Jeg har allerede HBO Nordic. Fra d. 26. oktober kan du gå ind i Bland Selv og vælge HBO Max i stedet for HBO Nordic og få glæde af det HBO Max indholdet med det samme. Hvor mange point koster HBO Max i Bland Selv? HBO kommer til at koste 6 point ligesom HBO Nordic gør i dag. 
Flatpanels

HBO i mobilpakken

HBO Nordic indgår også i mobilpakken hos operatører som Telmore og Telia. Her er der udelukkende tale om en rabatordning. Også fremover skal man bruge HBO's egen app for at tilgå indholdet. - "Den 26. oktober bliver HBO Nordic til HBO Max – også i Telmore Play. Det betyder, at alle de Telmore Play-kunder, der i dag har adgang til HBO Nordic, i stedet får HBO Max," skriver Telmore i en pressemeddelelse og tilføjer, at kunder får en mail eller et brev. Telia, som også tilbyder HBO i mobilpakkerne, er ikke vendt tilbage på Flatpanels' henvendelse.Flere nyheder

HBO Max erkender udfordringer og lover bedre brugeroplevelse, streamingkvalitet

22 Oct 2021 |

Panasonic rykker al TV-produktion fra egen fabrik til partner

22 Oct 2021 |

Ny 'Paranormal Activity' skipper biografen og kommer på Paramount+

22 Oct 2021 |

Dolby Vision 120Hz firmware klar til 2020 LG OLED TV (CX, GX)

21 Oct 2021 |

B&O's Beosound Stage soundbar findes nu også i lysegrå

21 Oct 2021 |

F1 TV app er landet på Apple TV

20 Oct 2021 |