Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHvad der sker med HBO Nordic / Max hos YouSee, Telmore & Telia – opdateret - FlatpanelsDK

Hvad der sker med HBO Nordic / Max hos YouSee, Telmore & Telia – opdateret

05 Oct 2021 | Rasmus Larsen |

Også hos tele- og tv-partnere bliver HBO Nordic til HBO Max. Hos YouSee forbliver HBO Max i 'Bland Selv', men tjenesten vil ikke længere kunne ses på YouSee-boks og -app.
Opdateret 26.10.2021: Opdateret med information om HBO Max hos Telia. Se andet afsnit. Vi jagter fortsat et svar fra Stofa.

HBO Max hos YouSee

HBO Max lanceres i Danmark den 26. oktober og streamingtjenesten bliver tilgængelig for både direkte abonnenter og kunder med abonnement gennem en distributør såsom YouSee. Læs også: HBO Max i Danmark: 79 kr/md. for langt mere indhold, ny teknik Hos YouSee vil HBO Max koste samme antal point, men en stor ændring bliver, at HBO Max ikke længere kan ses på YouSee-boks og -app. Dermed lider YouSees mission om at samle indholdet et knæk. Abonnenter skal i stedet bruge HBO Max appen til Apple TV, Android TV, Smart TV osv. - "Jeg kan bekræfte, at nedenstående er korrekt og tilføje, at HBO Max vil koste de samme point som HBO Nordic i Bland Selv (YouSee, red), og at vi efter lanceringen informerer alle kunder, der i dag har HBO Nordic, om, at de nu kan skifte til HBO Max," siger Mai-Britt Noe, Head of External Communication hos Nuuday, til Flatpanels. HBO Nordic vil for eksisterende kunder, som ikke tager imod tilbud om opgradering til HBO Max, køre videre i en overgangsperiode, men vil dog senere ophøre helt.

Fakta: HBO Max hos YouSee

Hvad sker der med med HBO Nordic? HBO Nordic vil pr. d. 26 oktober ikke længere kunne vælges i Bland Selv. Har du HBO Nordic i forvejen, vil du dog fortsætte med tjenesten.   Hvordan ser jeg indholdet fra HBO Max? Indholdet ses via HBO’s platforme og bliver ikke muligt at se via YouSee’s egne platforme.   Hvordan får jeg HBO Max igennem YouSee? Jeg har allerede HBO Nordic. Fra d. 26. oktober kan du gå ind i Bland Selv og vælge HBO Max i stedet for HBO Nordic og få glæde af det HBO Max indholdet med det samme. Hvor mange point koster HBO Max i Bland Selv? HBO kommer til at koste 6 point ligesom HBO Nordic gør i dag. 
Flatpanels

HBO i mobilpakken

HBO Nordic indgår også i mobilpakken hos operatører som Telmore og Telia. Her er der udelukkende tale om en rabatordning. Også fremover skal man bruge HBO's egen app for at tilgå indholdet. - "Den 26. oktober bliver HBO Nordic til HBO Max – også i Telmore Play. Det betyder, at alle de Telmore Play-kunder, der i dag har adgang til HBO Nordic, i stedet får HBO Max," skriver Telmore i en pressemeddelelse og tilføjer, at kunder får en mail eller et brev. Telia, som også tilbyder HBO i mobilpakkerne, er ikke vendt tilbage på Flatpanels' henvendelse. Opdatering: Telia bekræfter, at de fortsætter med HBO Max i mobilpakkerne, som hidtil indeholdte HBO Nordic. Selskabet oplyser også, at alle kunder kan få adgang til HBO Max som tilkøb til alle mobil-, bredbånd- og mobil-bredbåndsabonnementer for 79 kr. om måneden. Herudover kan nye kunder få HBO Max inkluderet i 12 måneder ved køb af Telia Bredbånd. - "Telia er på en mission om at være førstevalg for familier i Danmark. Det betyder, at et attraktivt og varieret underholdningsunivers er vigtigt. Derfor er vi rigtig glade for, at vores samarbejde fortsætter med HBO Max, så vi kan levere endnu mere kvalitetsindhold til danskerne," siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia. Læs også: HBO Max lanceret med introduktionstilbud på 39,50 kr/md. Flatpanels jagter fortsat et svar fra Stofa.Flere nyheder

TV 2 Play streamer nu i 4K-kvalitet

27 Sep 2022 |

DRTV klar med første serie i 4K-kvalitet i denne uge

27 Sep 2022 |

Netflix etablerer eget spilstudie

27 Sep 2022 |

Flere udenlandske film og serie-afsnit på DRTV

26 Sep 2022 |

Viaplay og SkyShowtime har fået integration med Apple TV appen

26 Sep 2022 |

Nordisk Film+ lanceres officielt i dag med flest danske film

26 Sep 2022 |