Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys - FlatpanelsDK

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 | Rasmus Larsen |

Per 5. oktober 2021 skifter tv-distributøren Boxer navn til Norlys. Produkter og priser forbliver uændrede ved navneskift.

Farvel til Boxer

Boxer kom til Danmark i 2009 som den nye leverandør af betalings-tv på antennenettet (DVB-T). Fra næste måned lægges Boxer-navnet i skuffen. Distributøren af antenne-tv vil fremover blive kendt som Norlys. - "Siden 2019 har Boxer været en del af Norlys. Den 5. oktober tager vi skridtet fuldt ud og skifter navn fra Boxer til Norlys – men ellers fortsætter alt, som det plejer. For selvom Boxer bliver til Norlys, så bliver produkter, priser og vores service nøjagtig den samme som i dag - bare med nye navne," oplyser selskabet på sin hjemmeside. Produkter og priser forbliver de samme ved tidspunktet for navneskift, oplyses det. Boxer Play bliver eksempelvis til Norlys Play. Selskabet har heller ikke på nuværende tidspunkt udmeldt prisreguleringer for 2022. Norlys, som er Danmarks største energi- og telekoncern, har siden 2019 ejet Boxer. Koncernen ejer også tv-distributøren Stofa. - "I 2020 blev energiforretningen til Norlys, og nu er turen så kommet til Boxer. Det er ikke uden et lille sug i maven, at vi siger farvel til et velkendt brand som Boxer, som er kendt og elsket af mange, og som gennem de seneste 12 år har sat et tydeligt aftryk på den danske tv- og internetbranche. Men vi tror på, at Norlys er fremtiden, og at vi med ét fælles brand kan sætte en ny standard i branchen og levere de bedste produkter og oplevelser til vores kunder og andelshavere," siger Sune Nabe Frederiksen, adm. direktør i Norlys Digital.

Om navneskiftet fra Boxer til Norlys

Med selskabets egne ord: Det hele sker automatisk: - Vores produktnavne skifter både for tv og bredbånd. Der sker ingen ændringer i hastigheder og priser. - Mine Sider skifter navn til Mit Norlys. Du har fortsat samme brugernavn og password og selvfølgelig de samme muligheder for selvbetjening som i dag. - Boxer Play bliver til Norlys Play, men appen er stadig helt, som du kender den i dag. Du skal bare opdatere din app, hvis det ikke allerede er sket automatisk. Når den er opdateret, vil der stå Norlys Play.  - Boxer Bonus bliver til Norlyslodder. Du belønnes altså stadig med lodder, som giver dig mulighed for at vinde dejlige præmier hver måned. Og du beholder alle dine nuværende lodder i puljen.  
Flatpanels
- Kilde: BoxerFlere nyheder

Philips lancerer sit første 77" OLED TV

15 Oct 2021 |

Lemus lancerer nyt lydmøbel og rykker ind hos HiFi Klubben

14 Oct 2021 |

Realme lancerer Google TV stick – alternativ til Chromecast

13 Oct 2021 |

Opgørelse: Markant større efterspørgsel på PS5 end Xbox Series X i Danmark

13 Oct 2021 |

Allente på vej med ny Android TV boks med 4K HDR

13 Oct 2021 |

HBO Max: Lav abonnementspris holder i mindst 12 måneder

12 Oct 2021 |