Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney+ har nået 116 mio. abonnenter – nu gælder det de voksne - FlatpanelsDK

Disney+ har nået 116 mio. abonnenter – nu gælder det de voksne

31 Aug 2021 | Per Fanefjord Laursen |

Disney+ rækker ud til de voksne, endda modne abonnenter dette efterår. Det var budskabet fra Disney i Norden ved en præsentation i dag.

Ikke kun for børn og familier

Programnyhederne fra Disney+ dette efterår afspejler ambitionen om, at streamingtjenesten tager næste vigtige skridt efter en vellykket lancering i Norden for kun 11 måneder siden. Næste skridt er at fastslå med syvtommer søm, at Disney+ ikke kun er for familier og børn. Det er en tjeneste for alle. Det var beskeden fra Country Manager for Disney i Norden og Baltikum, Hans van Rijn, på en pressebriefing tirsdag formiddag.  - "Budskabet dette efterår er, at Disney+ er ikke kun for børn og familier, men også for mere modne seere, sagde Hans van Rijn. Der hersker næppe tvivl om, at lanceringen af Disney+ er gået over alt forventning siden tjenesten gik luften i de første lande i november 2019 og i Norden i september 2020. - "Det globale mål for abonnenter var 60-90 millioner i 2024, da vi lancerede. Men lige nu er vi på 116 millioner, og Norden har bidraget betydeligt til den udvikling," sagde han, uden at komme med nordiske tal. - "Siden september 2020 lanceringen har vi desuden næsten tredoblet mængden af indhold på Disney+."

Disney+ Star

Disney+ hævede prisen i februar 2021, hvor Star-sektionen blev tilføjet

Kun eksklusive nye titler

På mødet tirsdag formiddag fokuserede Disneys nordiske chef udelukkende på programindhold, der er eksklusivt nyt dette efterår. Først den oprindelige målgruppe, børn og familier. Udbuddet er stort, men Hans van Rijn valgte bl.a. at fremhæve den animerede serie Star Wars Vision samt Lego Star Wars, Muppet Haunted Mansion og Marvel Studios’ animerede What if...?. Endnu en Pixar-serie, Dug Days om hunden fra Op, slutter sig til tjenesten i morgen. Disney+ indgik i februar 2021 en aftale med Star om at kunne tilbyde mere voksent indhold, og det slår igennem nu. - "Vi understreger interessen i de voksne seere med flere nye programmer i dokumentargenren og unscripted tv," sagde Hans van Rijn. Blandt dem er fodbolddokumentaren Galácticos om Real Madrid og Hip Hop Uncovered, og to titler for de meget voksne: En dokumentar om Paul McCartneys liv og en anden dokumentar The Beatles: Get Back om Beatles med mange times film og lydmateriale, der aldrig før er vist. Der skrues også op for det seriøse drama for at tækkes de mere voksne abonnenter. Hans van Rijn understregede, at den fastsatte aldersinddeling på Disney+ betyder, at man skal være registreret som over 16 år, før man støder på det nyeste Disney-udbud af uhyggelige film og serier i horror-genren.  Ikke så overraskende dykker selskabet videre ned i Marvel-universet med filmen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, der lige nu er i biografen og snart på Disney+. Hawkeye er også en original serie fra Marvel Studios, som dukker op på Disney+ den 24. november. Dramaserien Dopesick skiller sig lidt ud af flokken. Det er drama om et alvorligt emne instrueret af den ældre, men yderst habile Barry Levinson. Disney+ har et efterårs-scoop klar med komedieserien Only Murders in the Building; en Star-eksklusive, der genforener Steve Martin og Martin Short. Den har premiere i dag den 31. august. Værd at notere sig er også noget så usædvanligt som en komedieserie, Reservation Dogs, om USAs oprindelige befolkning, og en slags remake af familiekomedien The Wonder Years – nu med afro-amerikanere i rollerne. Disney+ har i materialet nedenfor fremhævet visse titler, som kan streames dette efterår. Du kan fra i morgen finde en fuld liste over nyhederne for september i Streaming-kalenderen.

Fremhævede efterårsnyheder på Disney+

Disney+ til voksne Disney+ efterår Disney+ nyt indhold Disney+ til voksne Disney+ til voksne
FlatpanelsFlere nyheder

Flere udenlandske film og serie-afsnit på DRTV

26 Sep 2022 |

Viaplay og SkyShowtime har fået integration med Apple TV appen

26 Sep 2022 |

Nordisk Film+ lanceres officielt i dag med flest danske film

26 Sep 2022 |

Kan YouSee Play betale sig?

23 Sep 2022 |

Google lancerer ny Chromecast med Google TV og 1080p HDR

23 Sep 2022 |