Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O i samarbejde med Sagemcom om ny Dolby Atmos tv-boks - FlatpanelsDK

B&O i samarbejde med Sagemcom om ny Dolby Atmos tv-boks

19 Jul 2021 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen har udviklet lydløsningen i Sagemcoms nye tv-boks med indbyggede højttalere og Dolby Atmos-support. Boksen er skabt til tele- og tv-distributører.

B&O og Sagemcom samarbejde

Den såkaldte Video Soundbox er en moderne set-top-boks med 4K-support, som eksempelvis kabel-tv-udbydere kan tilbyde kunderne. Sagemcom oplyser, at boksen har tuner til tv-kanaler, WiFi 6 og apps til video- og musikstreaming (Amazon, Netflix m.fl.) samt for første gang indbygget Dolby Atmos-lydløsning, som er udviklet af Bang & Olufsen. - "Bang & Olufsens designere, teknikere og akustikere har omhyggeligt udviklet den skræddersyede lyd-løsning i Video Soundbox, så kunderne får den mest naturlige og autentiske lydoplevelse. Den nye ‘set-top box’ bliver verdens første, der er Dolby Atmos certificeret," oplyser Bang & Olufsen. "I enheden er der tre højkvalitets-højtalere kombineret med et aktiv - og passivt subwoofer koncept, der skaber en unik og dyb bas-oplevelse og gør, at kunderne oplever surround sound i højeste kvalitet."

B&O i Sagemcom

Sagemcoms nye set-top-boks har indbygget lyd fra B&O

Mulighed for at komme bredere ud

Samarbejdet med Sagemcom er nyt for danske Bang & Olufsen, som mener, at det er en mulighed for at komme bredere ud i stuerne. - "Vi er glade for at samarbejde med Sagemcom om denne spændende, nye løsning, der kan skabe store lydoplevelser til endnu flere forbrugere hver gang de ser tv eller lytter til musik. For Bang & Olufsen, repræsenterer produktet også en god mulighed for at bringe fantastisk lyd ind i folks hjem gennem serviceudbydere fra hele verden," siger Duncan McCue, VP for Brand Partnering & Licensing, Bang & Olufsen. B&O lancerede også for et par år tilbage sin første soundbar, der fungerer med andre producenters TV-skærme. Sagemcom oplyser, at boksen vil blive lanceret hos de første tv-distributører – Vodafone i Spanien – denne sommer. Det vides ikke om danske tv-distributører har planer om at tilbyde boksen.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |