Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNintendo præsenterer ny Switch OLED konsol - FlatpanelsDK

Nintendo præsenterer ny Switch OLED konsol

07 Jul 2021 | Rasmus Larsen |

Den nye Nintendo Switch har i store træk samme hardware som sin forgænger, men har fået 7-tommer OLED-skærm. Den fungerer stadig som konsol til stuen.

OLED men ingen HDR

Den nye Switch har OLED-skærm med en opløsning på 1280x720 pixels. Det er samme opløsning, som den eksisterende konsols LCD-skærm, men man kan alligevel se frem til flottere billeder pga. OLED's dybe sort, farver og lysstyring på pixel-niveau. Skiftet til OLED ville have været en oplagt mulighed til at bringe HDR-support i spil, altså et udvidet spænd af lys og farver, men Nintendo forholder sig stadig afventende. Det skyldes muligvis, at den nye Switch har samme hardware (en tilpasset Nvidia Tegra SoC), som den eksisterende udgave, om end med større lagerkapacitet (64GB).

Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch fungerer som en konsol til stuen

Der går rygter om en opgraderet 'Switch Pro' konsol med 4K-support, men det er ikke denne udgave. Ligesom den eksisterende Switch, så arbejder den nye Switch med 1080p, når den placeres i sin holder til 'TV mode'. - "Ligesom Nintendo Switch giver Nintendo Switch (OLED-model) brugerne mulighed for at spille på tv'et og dele de aftagelige Joy-Con for at spille multiplayer med venner og familie. Og ligesom både Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite kan Nintendo Switch (OLED-model) tages med på farten, så du kan nyde dens alsidighed til at spille hvor som helst og når som helst," siger Nintendo. Den er kompatibel med alle nuværende Switch-spil samt udstyr og controllere (Joy-Con). Nintendo Switch (OLED model) lanceres den 8. oktober i Danmark. Den danske pris kendes endnu ikke, men den europæiske bliver 350 Euro (ca 2.600 kroner). Opdatering: Den danske pris påNintendo Switch OLED findes her mens spil til Nintendo Switch kan findes her, typisk fra 400 kroner og opefter.

Nintendo Switch OLED – specifikationer

Size4 inches high, 9.5 inches long, and 0.55 inches deep (with Joy-Con attached)
*The depth from the tip of the analog sticks to the tip of the ZL/ZR buttons is 1.12 inches
WeightApproximately .71 lbs
(Approximately .93 lbs with Joy-Con controllers attached)
ScreenMulti-touch capacitive touch screen / 7.0 inch OLED screen / 1280x720
CPU/GPUNVIDIA Custom Tegra processor
Storage64 GB
Users can easily expand storage space using microSDHC or microSDXC cards up to 2TB (sold separately).
WirelessWi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac compliant) / Bluetooth 4.1
Video outputUp to 1080p via HDMI in TV mode
Up to 720p via built-in screen in Tabletop mode and Handheld modes
Audio outputCompatible with 5.1ch Linear PCM output
Output via HDMI connector in TV mode
SpeakersStereo
ButtonsPower button / Volume button
USB connectorUSB Type-C
Used for charging or for connecting to the Nintendo Switch dock.
Headphone/mic jack3.5mm 4-pole stereo (CTIA standard)
Game card slot
Nintendo Switch game cards
microSD card slotCompatible with microSD, microSDHC, and microSDXC memory cards
*Once the microSDXC card is inserted, a system update will be necessary. An internet connection is required to perform this system update.
SensorAccelerometer, gyroscope, and brightness sensor
Operating environment41-95 degrees F / 20-80% humidity
Internal battery
Lithium-ion battery / 4310mAh
Battery life

Approximately 4.5 - 9 hours
The battery life will depend on the games you play. For instance, the battery will last approximately 5.5 hours for The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Charging timeApproximately 3 hours
*When charging while the hardware is in sleep mode

Nintendo Switch – tre spillemåder

Nintendo Switch (OLED-model) giver brugerne mulighed for at opleve forbedringer i alle tre spillemåder: - TV Mode: Placér Nintendo Switch (OLED-modellen) i docken for at spille Nintendo Switch-spil på tv'et. Ved at bruge den indbyggede LAN-port med kabel kan brugerne oprette onlineforbindelse på denne måde. - Tabletop Mode: Udtag stativet på bagsiden af konsollen, og brug konsollens skærm til at spille multiplayer-spil med de to medfølgende Joy-Con. Det brede justérbare støtteben giver et solidt og robust grundlag. Det giver også spillerne mulighed for frit at vippe konsollen til større rækkevidde på visningsvinklen, så det er lettere at se skærmen. - Håndholdt Mode: Brugere kan tage konsollen med sig overalt og spille multiplayer med vennerne, både lokalt eller online. OLED-skærmen på 7 tommer byder på levende farver og stor kontrast. Konsollen vil ved lancering komme med to farvemuligheder: - Nintendo Switch (OLED-model) white set, der indeholder hvide Joy-Con, sort hovedenhed og hvid dock. - Nintendo Switch (OLED-model) neon red/neon blue set, der indeholder neonrød/neonblå Joy-Con, sort hovedenhed og sort dock.
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |