Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHisense's første danske TV-modeller dækker mellemklasse til high-end - FlatpanelsDK

Hisense's første danske TV-modeller dækker mellemklasse til high-end

01 Jul 2021 | Rasmus Larsen |

Kinesiske Hisense trådte i sidste måned ind i Norden. Vi har nu et overblik over de første fem modelserier. A6G, A7G, U8G, U9G og A9G dækker mellemklassen til high-end.

2021 TV fra Hisense

Hisense vil i Danmark ud og blande sig i det brede mellemsegment. Den kinesiske producenter udfordrer LG, Samsung, Sony, Philips og de andre aktører med A6G, A7G og U8G serierne. Det IPS eller VA LCD-skærme med 4K-opløsning. I high-end segmentet vil Hisense fra august byde ind med U9G og A9G. Det er skærme baseret på henholdsvis miniLED LCD- og OLED-teknologi. De har begge 4K-opløsning, kraftigere lydsystemer samt mere avancerede funktioner såsom Dolby Atmos og HDMI eARC. Opdateret: Vær opmærksom på, at de europæiske modeller adskiller sig fra de amerikanske af samme navn.

Hisense A7G

Hisense A7G

I modelprogrammet finder man skærme i størrelser fra 43 til 75 tommer. Priserne starter på 4.000 kroner. Vi kender endnu ikke prisniveauet på high-end modellerne, som kommer i august. Hisense har egen TV-platform kaldet Vidaa. Yderligere information, specifikationer og billeder kan nu findes i TV-databasen og i tabellen nedenfor. Hisense A6G, A7G og U8G er i handlen nu og vil kunne findes i alle størrelser fra midten af juli.

Første Hisense TV i Danmark

FlatpanelsFlere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |