Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHisense træder ind i Danmark med nye 43-75" TV – senere OLED - FlatpanelsDK

Hisense træder ind i Danmark med nye 43-75" TV – senere OLED

21 Jun 2021 | Rasmus Larsen |

Kinesiske Hisense er klar til at tage kampen op i Danmark og Norden. Producenten lancerer tre nye 4K-modelserier. I august følger selskabets første miniLED LCD TV samt OLED TV.

Hisense i Danmark

Efter TCL og Xiaomi er rykket ind i Norden, melder Hisense nu sin ankomst. Det kinesiske TV-mærke er blandt de fem største på verdensplan, ifølge flere salgsopgørelser, og du har måske allerede bemærket logoet under fodbold-EM. - "Hisense er et kvalitetsbrand, som fokuserer på innovative og højteknologiske produkter. På TV tilbyder vi et bredt spekter af produkter, der dækker de fleste segmenter. Det danske og nordiske marked er meget koncentreret om nogle få store brands, så vi tror bestemt, forbrugerne trænger til et brand som Hisense. Vores fokus vil være at tilbyde rigtigt gode produkter til fornuftige priser, slet og ret fokus på 'værdi for pengene'," siger Israr Safdar, Sales Director for Hisense TV i Norden, til Flatpanels. Hisense lægger ud med tre modelserier kaldet A6G, A7G og U8G. Det er LCD TV med 4K-opløsning, der sælges under betegnelserne "ULED" og "QLED". Ligesom Samsung gør Hisense brug af quantum dot-teknologi til at løfte farvegengivelsen på skærmen.

Hisense U8G

Hisense U8G

OLED og miniLED LCD følger

Modelprogrammet udbygges henover sommeren, hvor topmodellerne A9G og U9G lanceres i Danmark. Det sker forventeligt i august, oplyser Israr Safdar til Flatpanels. A9G er en serie af 55- og 65-tommer OLED TV med 4K-opløsning. De understøtter Dolby Vision, Dolby Atmos og visse valgfrie HDMI 2.1 funktioner såsom eARC og ALLM. U9G er selskabets første LCD TV med miniLED-bagbelysning, som tillader, at lyset styres i over 1000 zoner. U9G kommer i første omgang i 75-tommer. Yderligere detaljer om Hisenses modelprogram for Norden følger i TV-databasen og en senere oversigt på Flatpanels.

Hisense Vidaa

Hisense satser på egen Vidaa-platform

Satser på egen TV-platform

Hisense satser i Norden på egen TV-platform, som også bruges i andre regioner. Den hedder Vidaa og er i 2021 nået til version 5.0. Vidaa-platformen giver adgang til internationale streamingtjenester som Amazon Prime Video, Netflix og YouTube. Med den officielle lancering i Norden forsøger man at få lokale aktører med på vognen. Det oplyses, at DRTV allerede ligger klar. - "For os var det vigtigst at have en platform som matcher kvalitet af vores produkter. Vidaa er hurtig, brugervenlig og stabil, noget som giver kunderne den bedste brugeroplevelse. DRTV er helt klar og vil komme forudinstalleret," siger Israr Safdar. - "Vi har en dialog med blandt andet Viaplay, TV2 og YouSee. Vi satser på at lancere flere lokale apps over næste måned." Selskabet har også et formelt samarbejde med Google om Android TV, men det er ikke den vej man har valgt at gå i Norden. Hisense oplyser, at modelserierne A6G, A7G og U8G er tilgængelige nu i Danmark, hvor de føres hos Power og Expert. Danske priser kan ses på power.dk.Flere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |