Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBang & Olufsen lancerer større BeoVision Contour OLED TV - FlatpanelsDK

Bang & Olufsen lancerer større BeoVision Contour OLED TV

10 Jun 2021 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen tilføjer endnu en OLED-model til porteføljen. 55-tommer BeoVision Contour kombinerer et LG TV med Beosound Stage soundbaren i klassisk B&O-design.

BeoVision Contour i 55"

Bang & Olufsen udvider sin BeoVision Contour-serie, som blev lanceret i 48-tommer i november 2020. Den nye større 55-tommer model byder på samme teknologi som lillebroderen. - "Nu udvider Bang & Olufsen sin TV-portefølje med tilføjelsen af det nye Beovision Contour 55", et all in one-TV, der sikrer den ultimative TV- og musikoplevelse ved hjælp af lydteknologi baseret på den prisvindende soundbar, Beosound Stage. Beovision Contour blender ind i hjemmet som et æstetisk designmøbel, der både fås i størrelsen 48" og nu også det større 55," lyder det. I vanlig stil er det hele pakket ind i et integreret design, der på udseende og materialevalg skiller sig ud fra mængden. BeoVision Contour kan stå på gulvet, hænge på væggen eller placeres på et TV-møbel. TV'et sælges med tre typer rammer: Sølv aluminium, guldtonet aluminium og sort aluminium. Til at supplere rammerne findes gulvstande i samme farver. Læs også: Interview med B&O designer: TV-design i dag og i fremtiden – del 1 Der findes flere typer højttalercover; lyst egetræ, mørkt egetræ og stof. Kables kan skjules på bagsiden og Contour leveres med fjernbetjeningen Beoremote One.

BeoVision Contour 55

I butikkerne fra i dag

Teknisk er der tale om et 4K OLED TV produceret af LG. Det har 4K-opløsning, HDR-support og webOS-platform med adgang til streaming-apps. BeoVision Contour har desuden indbygget Apple AirPlay, Chromecast (kun lyd) og Bluetooth. Lyden leveres af en integreret udgave af Beosound Stage soundbaren. Læs også: Test: B&O Beosound Stage

BeoVision Contour 55

Yderligere specifikationer findes ved at klikke på modelnavnet i tabellen nedenfor. BeoVision Contour i 55-tommer har en vejledende pris på 53.000 kroner. Produktet kan ses i B&O-butikkerne fra i dag den 10. juni.

BeoVision Contour – specifikationer

FlatpanelsFlere nyheder

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |

Samsungs The Frame ligner et hit og nærmer sig 2 mio. solgte TV

25 Nov 2021 |