Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs 2021 TV nu i handlen - FlatpanelsDK

Samsungs 2021 TV nu i handlen

28 May 2021 | Rasmus Larsen |

Over de seneste uger har Samsung udrullet et fuldt modelprogram af nye 4K og 8K LCD TV i alle prisklasser. Skærmene kan nu findes bredt i danske butikker.

Nye LCD TV fra Samsung

Der er to nye modelserier med 8K-opløsning og en masse med 4K-opløsning. Det er LCD-skærme i formater fra 43 til 85 tommer. De fleste kan findes i butikkerne nu, men enkelte tommeformater kommer først i løbet af sommeren. Udrulningen startede for flere uger siden med "Neo QLED", som er Samsungs betegnelse for topmodeller af LCD TV med miniLED-bagbelysning, som tillader mindre grov styring af lysdioderne. Herunder finder man en opgraderet, tyndere udgave af 'The Frame' samt en række mere klassiske LCD TV.

Samsung QN90A

Samsung QN90A

I 2021-modellerne finder man nye gaming-funktioner såsom GameBar-menuen foruden HDMI 2.1 funktionalitet. Der er også forbedringer på lyd, Tizen-platformen og videomotoren. Visse modeller i den høje prisende leveres med den eksterne One Connect-tilslutningsboks. Yderligere detaljer fremgår af linket nedenfor. Læs også: Oversigt: Samsung 2021 TV De nye skærme fra Samsung skal ud og konkurrere med andre miniLED-baserede LCD TV fra blandt andet TCL og ærkerivalen LG, som i år lancerer "QNED" LCD TV som modsvar til Samsungs "QLED" LCD TV. Danske priser og forhandlere fremgår af tabellen nedenfor. Tryk på modelnavnet for at blive klogere på den enkelte model.

Samsung 2021 LCD TV – priser & forhandlere

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |