Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs 2021 TV nu i handlen - FlatpanelsDK

Samsungs 2021 TV nu i handlen

28 May 2021 | Rasmus Larsen |

Over de seneste uger har Samsung udrullet et fuldt modelprogram af nye 4K og 8K LCD TV i alle prisklasser. Skærmene kan nu findes bredt i danske butikker.

Nye LCD TV fra Samsung

Der er to nye modelserier med 8K-opløsning og en masse med 4K-opløsning. Det er LCD-skærme i formater fra 43 til 85 tommer. De fleste kan findes i butikkerne nu, men enkelte tommeformater kommer først i løbet af sommeren. Udrulningen startede for flere uger siden med "Neo QLED", som er Samsungs betegnelse for topmodeller af LCD TV med miniLED-bagbelysning, som tillader mindre grov styring af lysdioderne. Herunder finder man en opgraderet, tyndere udgave af 'The Frame' samt en række mere klassiske LCD TV.

Samsung QN90A

Samsung QN90A

I 2021-modellerne finder man nye gaming-funktioner såsom GameBar-menuen foruden HDMI 2.1 funktionalitet. Der er også forbedringer på lyd, Tizen-platformen og videomotoren. Visse modeller i den høje prisende leveres med den eksterne One Connect-tilslutningsboks. Yderligere detaljer fremgår af linket nedenfor. Læs også: Oversigt: Samsung 2021 TV De nye skærme fra Samsung skal ud og konkurrere med andre miniLED-baserede LCD TV fra blandt andet TCL og ærkerivalen LG, som i år lancerer "QNED" LCD TV som modsvar til Samsungs "QLED" LCD TV. Danske priser og forhandlere fremgår af tabellen nedenfor. Tryk på modelnavnet for at blive klogere på den enkelte model.

Samsung 2021 LCD TV – priser & forhandlere

FlatpanelsFlere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |