Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2 - FlatpanelsDK

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 | Rasmus Larsen |

Netflix har startet produktion af sine første dansksprogede film. Kærlighed for voksne er en thriller, som instrueres af Barbara Rothenborg. Filmen skal vises lokalt og internationalt.

Baseret på roman

Kærlighed for voksne er baseret på romanen af samme navn, som er skrevet af Anna Ekberg. Filmen får Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne. - "For mig er Kærlighed for voksne en rå, uforudsigelig og nervepirrende film om, hvilke forfærdelige ting vi mænd og kvinder kan ende med at gøre ved hinanden, hvis vi bliver skubbet langt nok. Det handler om den fine linje mellem kærlighed og had – og hvordan jalousi og bitterhed kan få det værste frem i os alle. Et emne, jeg altid har fundet ekstremt fascinerende. Og med min sanselige, visuelle stil og store kærlighed til genren glæder jeg mig helt utroligt meget til at bringe denne hårrejsende historie til live sammen med de mest fantastiske skuespillere," siger instruktør Barbara Rothenborg.

Loving Adults

Kærlighed for voksne. Foto: Andreas Bastiansen

Kommer også på TV 2

Den dansksprogede film er netop gået i produktion. På produktionssiden har Netflix allieret sig med SF Studios. Herudover er TV 2 partner på projektet. Det oplyses, at filmen får premiere på Netflix i 2022 og senere på TV 2. - "Fiktionsmarkedet er i en rivende udvikling, og derfor er det meget relevant at være med, når nye distributionsveje afprøves, som her. I Danmark har vi ikke tradition for de såkaldte tv-film, men dette set-up – med de gode partnere SF Studios og Netflix, som vi har samarbejdet med ’Rita’ om – er meget interessant for os på TV 2," siger Katrine Vogelsang, fiktionschef på TV 2. Filmen skal desuden streames internationalt, hvor den vil blive kendt som Loving Adults. Netflix har tidligere oplevet stor succes med dansk fiktion i udlandet i form af The Rain. I 2019 lød det, at The Rain var Netflix's mest sete ikke-engelsksprogede serie.

Produktion af 'Kærlighed for voksne'

Baseret på: “Kærlighed for voksne” af Anna Ekberg Instruktør: Barbara Rothenborg Manuskriptforfattere: Jacob Weinreich og Anders Rønnow Klarlund Fotograf: Philippe Kress Produktionsdesigner: Mette Rio Producer: Marcella DichmannFlere nyheder

Netflix begynder test af live-streaming forud for første live-shows

27 Jan 2023 |

Opdateret: DTS:X lyd i nye LG OLED og premium LCD TV

27 Jan 2023 |

DRTV streamer nu amerikanske Hollywood-film

27 Jan 2023 |

Allente dropper tre Disney tv-kanaler

27 Jan 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i februar

27 Jan 2023 |

DR-medierapport: Næsten alle streamer tv hver dag

26 Jan 2023 |