Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix's nye 'Afspil noget'-funktion tager valget for dig - FlatpanelsDK

Netflix's nye 'Afspil noget'-funktion tager valget for dig

28 Apr 2021 | Rasmus Larsen |

Den shuffle-funktion, som tidligere blev meldt på vej, lanceres på dansk Netflix i dag. 'Afspil noget' tager valget for dig, drevet af selskabets anbefalingsmotor.

Afspil noget andet

Hvis du senere i dag åbner Netflix, kan du trykke 'Afspil noget' for at se en film eller serie, som er er udvalgt til dig, lyder det fra Netflix. Det virker på TV-enheder. - "Der er tidspunkter, hvor vi bare ikke orker at træffe et valg. Fredag aften efter en lang arbejdsuge. Et fyldt køleskab, men der er ikke noget, vi har lyst til. En filmaften med familien, hvor ingen kan blive enige. Det har vi alle prøvet," siger Cameron Johnson, Director, Product Innovation. "Nogle gange vil du bare gerne tænde for Netflix og dykke ned i en ny historie. Derfor har vi udviklet "Afspil noget", en spændende, ny måde til at slappe af og se med."

Netflix Afspil noget

'Afspil noget' virker på TV-enheder

Med endnu et klik kan man vælge 'Afspil noget andet', der afspiller noget nyt eller noget som man var i gang med at se eller som ligger på ens liste. Det er en tilgang, der ligger tættere på tv-kanaler, men i stedet drevet af Netflix's anbefalingsmotor, som har indsamlet data om dine præferencer. Knappen vil kunne findes under profilnavnet på forsiden, på 10. række af Netflix-startsiden eller i navigationsmenuen til venstre. Netflix tilføjer, at tekst-til-tale (TTS) understøttes for de brugere, som ønsker skærmlæsning. Det aktiveres under 'Tilgængelighed'.

Endnu et klik: Afspil noget andet

"Afspil noget andet" vælger: - en helt ny serie eller film, - en serie eller film, du allerede er ved at se - en serie eller film på din liste eller - en serie eller film, du ikke fik set færdig, og måske vil se igen
FlatpanelsFlere nyheder

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |