Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAllente går i luften i dag med tv- og streaming-pakker - FlatpanelsDK

Allente går i luften i dag med tv- og streaming-pakker

13 Apr 2021 | Rasmus Larsen |

Tv-distributøren Allente, fusionen mellem parabol-udbyderne Canal Digital og Viasat, går i luften i dag i Norden, herunder Danmark, med tv-pakker fra 429 kr/md.

Allente er landet

Allente, som er en forkortelse for "All entertainment", erstatter i dag Canal Digital og Viasat. "Better together" er sloganet for den nye, kombinerede tv-distributør med over 1 million kunder i Norden. - "At lancere Allente i markedet og til vores kunder, er en milepæl vi har arbejdet hen mod i et år, og jeg kan kun sige: Canal Digital og Viasat Consumer er bedre sammen. Vi har været i stand til at tage det bedste fra de to universer, og med en attraktiv blanding af lineære kanaler og streamingtjenester, ser vi frem til at glæde både nye og eksisterende kunder," Bjørn Ivar Moen, CEO hos Allente. Allente skal ud og blande sig i konkurrencen med YouSee, Stofa og Waoo om at samle tv-indholdet for danskerne. Selskabet vil tilbyde klassiske tv-pakker med kanaler, krydret med streamingtjenester som Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Discovery+ og C More. Nogle af disse er inkluderet, mens andre bliver tilvalg. Signalet kan aftages via parabol eller internet-streaming, og der vil være visse forskelle på indholdspakken afhængigt af leveringsform. Det kaldes hhv. Allente (parabol) og Allente Stream.

Allente

Allente vil kunne modtages via parabol og streaming

Tv- og streaming-pakker

Eksisterende kunder hos hhv. Canal Digital og Viasat beholder ved lancering deres udvalg af indhold i tv-pakkerne og vil "gradvist blive flyttet over til de nye pakker fra Allente", oplyses det. Nye kunder vil blive mødt af det nye tv-udbud fra i dag. - "Som noget helt nyt, kan det danske marked nu også vælge en streaming baseret tv-løsning hos Allente, når de idag lancerer Allente Stream. Der kan vælges mellem tre pakker: Stream Basic, Stream Standard og Stream Premium. Alle pakker byder på et bredt indhold af både TV-kanaler og streaming tjenester, med blandt andet indhold fra Discovery, TV3 og Viaplay. Med Allente Stream behøver kunder ingen parabol eller tv-boks – de får adgang direkte via en App. Allente Stream kan købes direkte hos Allente og hos Allentes forhandlere," siger selskabet. Allente Stream sker via apps til Apple TV, Samsung Smart TV og mobil/tablet eller hjemmesiden. Der understøttes desuden Chromecast. De nye tv-pakker fra Allente fremgår nedenfor. Priserne på pakker starter på 429 kr/md. Yderligere information kan findes på allente.dk.

Allente via parabol

Allente tv-pakker
Allente tv-pakker
Allente tv-pakker
Allente tv-pakker

Allente Stream

Allente Stream Basic: 429 kr/md.

Allente tv-pakker
Allente Stream Basic+Sport: 429+110 kr/md.

Allente tv-pakker




Allente Stream Standard: 549 kr/md.

Allente tv-pakker
Allente Stream Premium: 659 kr/md.

Allente tv-pakker
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |