Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonParamount+ lanceres først i Apple TV app og hos tv-distributører - FlatpanelsDK

Paramount+ lanceres først i Apple TV app og hos tv-distributører

22 Mar 2021 | Rasmus Larsen |

Paramount+ tager en anden rute ind i Danmark end konkurrenterne. Streamingtjenesten bliver indledningsvis tilgængelig via Apple TV app'en og tv-distributører. Først i april lanceres egen app.

I Apple TV app'en

Apple lancerede i 2019 den såkaldte Apple TV app i Danmark. Foruden iTunes-film og egne TV+ titler, byder app'en på 'kanaler'; tjenester fra partnere. Det var i hvert fald planen for i skrivende stund findes der ikke en eneste i Danmark. Det ændrer sig den 25. marts, når Paramount+ kommer til Danmark. - "Paramount+ har en stærk position til at opbygge en tilstedeværelse som en central aktør i det nordiske streaminglandskab," siger Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS. "Paramount+ tilbyder et bredt udvalg af indhold på tværs af alle de vigtigste genrer. Vi er glade for at kunne tilbyde vores streamingtjeneste til forbrugerne via Apple TV-kanaler samt via vores lokale partnere, inden vi introducerer tjenesten som sin egen særskilte app senere i april." Der vil være en 7-dages gratis prøveperiode i Apple TV app'en, som findes til Apple TV-boksen, PlayStation, Xbox og udvalgte Smart TV fra LG, Samsung og Sony. App'en findes også til enheder som iPhone, iPad og Mac. Læs også: Dansk Paramount+ chef: Vi går i direkte konkurrence med alle Discovery+ (Dplay), HBO, Viaplay og Viafree har tidligere meldt sig klar til at indgå i Apple TV app'en, men der er ikke sket mere. Om lanceringen af Paramount+ markerer en bredere opstart, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Paramount+

YouSee, YouTv og Allente

Herudover lanceres Paramount+ den 25. marts hos YouSee, YouTv og Allente, som er fusionen mellem Canal Digital. Først i april lanceres Paramount+ som særskilt app. Det oplyses ikke, hvilke platforme, der vil være supporteret i Danmark. Dermed tager Paramount+ en anden rute ind i Danmark end eksempelvis Disney+, som gik direkte ud til kunderne via egne apps til diverse platforme. Paramount+ vil i Danmark koste 59 kr/md. i løskøb. Det oplyses, at prisen hos partnere kan variere. Paramount+ løftede samtidig sløret for noget af det indhold, som danskerne kan se frem til. Det fremgår af tabellen herunder.

Indhold på dansk Paramount+

Med mere end 6.000 episoder og film klar til streaming i løbet af året, bliver Paramount+ hjemstedet for ikoniske hits fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samt for et udvalg af Paramount+ originalproduktioner, eksklusive “first-run”-film og scriptede dramaer, serier fra Nickelodeon, MTV-shows, film fra Paramount og en bred vifte af globalt og lokalt premium-indhold på tværs af genrer. Fra lanceringen byder streamingtjenesten på en række eksklusive premierer, heriblandt på den mørke komedieserie Two Weeks to Live med Maisie Williams i hovedrollen, de første to sæsoner af indie-komedien Everyone is Doing Great, der er skrevet og instrueret af James Lafferty og Stephen Colletti, samt på de to første sæsoner af The Twilight Zone fra Jason Peele - og meget mere er på vej. For børn og familier byder Paramount+ på nogle af verdens største og mest kendte figurer og historier, herunder SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora Udforskeren, PAW Patrol samt en række nye, originale produktioner baseret på nogle at Nickelodeons mest elskede karakterer. Det gælder den computeranimerede serie Korallejren: SvampeBobs Underår, der er den allerførste spin-off med SvampeBob Firkant nogensinde. Der vil også være lokalt indhold tilgængeligt ved lanceringen, heriblandt første sæson af animationsserien Hunden Ib, hvor anden sæson, der er lokalt og dansk produceret for ViacomCBS International Studios, kommer denne sommer. Filmelskere vil have et stort udvalg af blockbuster-film og klassikere at vælge mellem, heriblandt Mission Impossible, Indiana Jones og Godfather-trilogien, samt eksklusive premierer som Tesla, Capone og Escape from Pretoria. For comedy-fans er der et bredt udvalg af komedieserier i vente - lige fra South Park, Awkwafina: Nora fra Queens, Corporate og The Other Two til The Daily Show, The Roast-franchise, Broad City, Drunk History - og meget mere. Paramount+ har også et stort udvalg af realityshows og dokumentarfilm med nye premierer på prisvindende MTV-serier som The Hills sæson 2, der har premiere til maj. Mere end 100 episoder fra Smithsonian Channel, der dækker videnskab, natur, kultur, historie og dokumentarfilm, vil også være tilgængelige på streamingtjenesten.
FlatpanelsFlere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |