Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPower starter hjemme-kalibrering af TV - FlatpanelsDK

Power starter hjemme-kalibrering af TV

08 Feb 2021 | Rasmus Larsen |

Power udvider med kalibrering hjemme i stuen. Prisen ligger mellem 1.999 og 2.999 kroner og det sker i samarbejde med TV-Kalibrering.dk.

Hjemmekalibrering af TV

Power tilbyder nu kalibrering af TV og udstyr hjemme i seerens stue. Det sker som forlængelse af den kalibrering, som tidligere har været udført i butikkerne vha. Calman-værktøjerne fra Portrait Displays. Power siger, at de oplever stigende efterspørgsel på professionel TV-kalibrering i takt med, at danskerne køber større og bedre skærme. - "Derfor lancerer vi nu i samarbejde med TV Kalibrering – som de første i detailhandlen – tre forskellige services af hjemmekalibrering. Her kan danskerne vælge lige præcis den kalibrering, som passer til deres behov. Du får unægtelig den bedste billedoplevelse i din hjemmebiograf eller ved din spillekonsol, hvis skærmen er kalibreret efter det hjemmemiljø, hvor den er placeret, så der eksempelvis tages højde for stuens lysforhold," siger Sebastian Lillelund, salgschef Lyd & Billede, Power.

Power hjemmekalibrering

Der bruges ved hjemmekalibrering Calman-udstyr og -software. Foto: Power

Tre løsninger

Powers hjemmekalibrering udføres i samarbejde med TV-kalibrering.dk, som siden 2015 har tilbudt en lignende service. Som del af kalibreringen gennemgås også eksterne enheder såsom afspillere foruden pixelfejl, kanalindstilling og anden opsætning af TV. - "Når man skyder en Hollywood-film, bliver den optaget og redigeret efter de internationale standarder. Når filmen vises ude i stuerne, er det derfor vigtigt, at vi ser det billede, som filmskaberne vil have os til at se, hvis vi skal have den fulde oplevelse. Det samme gør sig gældende for nye spil til PlayStation 5 og Xbox Series X. Den helt rigtige og tiltænkte gengivelse fra producenterne kan man kun få, hvis ens skærm bliver kalibreret korrekt med det rette udstyr og software – og efter de forhold, hvor ens skærm står i hjemmet," forklarer Thomas Ahlgren, indehaver af TV-Kalibrering. I særligt Storbritannien har hjemmekalibrering været en udbredt praksis i flere år. Nu får hjemmekalibrering større fokus i Danmark gennem en af landets største elektronikkæder. Det sker i samme periode, hvor flere producenter lancerer TV-skærme, som er 'Calman Ready', hvilket giver bedre integration med bl.a. den Calman-software, der anvendes. Læs også: High-end Philips 2021 TV får Calman auto-kalibrering - "Ét er at kalibrere ens skærm til kabel-tv, men vil man have mest ud af ens kalibrering, så er det uhyre vigtigt, at signalet fra eksterne enheder via HDMI-indgangene er indstillet korrekt. Med nye videoformater som HDR10 og Dolby Vision vil en hjemmekalibrering sikre, at indholdet gengives optimalt - uanset om man ser film på Netflix eller på sin Blu-ray afspiller, Premier League-fodbold via kabel-tv eller spiller Assassin’s Creed på sin konsol. Det kan vi løse med vores hjemmekalibrering," siger Thomas Ahlgren. Powers hjemmekalibrering lanceres i dag. Der tilbydes 3 løsninger kaldet Calman Hjemmekalibrering Basic+Gaming, Premium og Premium+Gaming til hhv. 1999, 2499 og 2999 kroner. Mere information kan findes på power.dk/professionel-hjemmekalibrering.

Fakta om Power hjemmekalibrering

Med selskabets egne ord: Hvad får du i en hjemmekalibrering? I alle vores hjemmekalibreringer får du en visuel inspektion af Tv’et for pixelfejl. Derudover hjælper vi med indstilling af netværksindstillinger, opstart af Tv’et og indstilling af kanaler. Du kan se med under hele kalibreringen og stille spørgsmål til kalibratøren undervejs. Og så får du selvfølgelig en rapport over din kalibrering, som vi også gerne hjælper med at forklare.   Basic, Premium og Gaming Vi har 3 forskellige services af hjemmekalibreringer så du kan vælge den, der passer til lige netop dit behov. Basic + Gaming indeholder: -1 SDR profil -1 HDR profil -1 SDR spil profil -1 HDR spil profil   Premium indeholder: -2 SDR profiler* -1 HDR profil -1 Dolby Vision profil** Premium + Gaming indeholder: -2 SDR profiler* -1 HDR profil -1 Dolby Vision profil** -1 SDR spil profil -1 HDR spil profil   * Udføres kun på modeller med mulighed for indstilling af DAG og NAT / LYST RUM og MØRKT RUM. Ellers kalibreres 1 SDR profil. ** Udføres kun på understøttede modeller.
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |