Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTCL introducerer sine første Google TV i 2021 - FlatpanelsDK

TCL introducerer sine første Google TV i 2021

11 Jan 2021 | Rasmus Larsen |

TCL lancerer sine første Google TV i 2021. Det "tager vores partnerskab med Google til det næste niveau", siger selskabet på CES 2021.

TCL Google TV

Ligesom Sony vil TCL introducere sine første Google TV i år. Google TV er den nye brugerflade og branding for Android TV. Det er den brugeroplevelse, som man finder i den nye Chromecast, der endnu ikke er kommet til salg i Danmark. Google TV har en redesignet brugerflade, som trækker indhold fra supporterede streamingtjenester ud på hjemmeskærmen. Den anbefaler desuden indhold baseret på dine tv-vaner. Apps og spil udviklet til Android TV vil fortsat virke på Google TV. - "TCL Electronics has announced at CES 2021, that it will roll out a TCL Google TV series in 2021 to TCL customers, starting in the United States and later in other parts of the world," annoncerede selskabet på CES.

Chromecast with Google TV

Google TV brugerfladen. Foto: Google

TCL's Google TV lanceres først i USA og senere på året i Europa. TCL Nordic bekræfter overfor Flatpanels, at i hvert fald to af de kommende 2021 TV-modeller vil være kompatible med Google TV (baseret på Android 11). - "Vi er glade for vores samarbejde med TCL og over at kunne tilbyde Google TV til kunder over hele verden. Google TV er en fornøjelig og personlig TV oplevelse, som hjælper brugere med at finde indhold, de elsker," sagde Shobana Radhakrishnan, Senior Engineering Director, Google TV. Selskaberne har ikke oplyst, om der foreligger planer om at opdatere eksisterende TCL Android TV til Google TV. Det er TCL USA, som præsenterer nyheder på CES 2021 i dag, mens TCL Europa følger op med nyheder for Europa på onsdag.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |