Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony: 'Gennembrud i direct view skærm-teknologi' afsløres 6. januar - FlatpanelsDK

Sony: 'Gennembrud i direct view skærm-teknologi' afsløres 6. januar

21 Dec 2020 | Rasmus Larsen |

Sony planlægger at "afsløre næste gennembrud i premium direct-view skærmteknologi" den 6. januar 2021, ifølge en teaser-video fra selskabet. Det antydes, at der er tale om microLED.

Ny microLED-løsning?

Sony har frigivet en teaser-video, som opsummerer "innovation og milepæle inden for skærmteknologi", hvilket bl.a. førte til første prototype af et microLED TV (Sonys prototype på CES 2012) og senere microLED-teknologi, hvor skærmen kan opbygges af moduler – i stil med Samsungs 'The Wall'. Videoen går dernæst videre til at melde et gennembrud i 'direct-view skærmteknologi' på vej. Med direct-view henviser Sony til skærme, hvor lyset genereres i de små lysdioder, hvorfor der ikke er behov for et LCD-panel foran. Selskabet vil annoncere teknologien den 6. januar 2021 forud for den årlige CES-messe i Las Vegas, som i år afholdes virtuelt.

Sony

Fra Sonys teaser-video (se nedenfor)

- "Join us as we unveil the next Sony breakthrough in premium direct-view display technology, designed to faithfully bring content to life as the creator intended," siger Sony. Videoen antyder kraftigt, at nyheden relaterer sig til microLED-teknologi. Afsenderen er Sony Professional Solutions, hvorfor det sandsynligvis er en løsning, der skal installeres professionelt. Samsung har for nylig præsenteret første præfabrikerede (altså ikke modulære) microLED TV. Det lanceres i starten af 2021. Den 110-tommer store TV-skærm vil dog koste tæt på 1 million kroner. Som sædvanlig dækker Flatpanels CES 2021 messen og relaterede nyheder i perioden. Se frem til januar 2021.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |